Sidor

söndag 1 januari 2012

Årets första dag som innehöll både glädje och sorg

Nu är det här.........nya året har anlänt
......idag är det 1 januari 2012!!

Vaknade ganska sent i morse och låg länge och funderade över vad den här dagen hade att erbjuda mig. Efter en välbehövlig frukost så bestämde jag mig för att städa i mitt lilla pysselrum. Ja, det tog lite tid....för sjutton, vad man kan stöka till det när man håller på och är kreativ! När jag äntligen var färdig så var jag rejält sugen på att sitta ner en stund och hitta på nåt i mitt "ganska" snygga rum. Resultatet blev detta kortet. Nåt sånt har jag aldrig gjort innan, men jag är nöjd och ska nog göra flera.







Så här ser det ut inuti. Fortfarande tomt, för jag vet inte vem som ska få det och vad det ska stå.

Idag har jag oxå gjort nåt som inte alls varit roligt. Vi har haft kaninbegravning. I ösregnet gick vi ut, dottern och jag. Hon gjorde iordning så fint med halm i en låda och lade ner Minihopp där. Sedan fick hon en morot oxå, som färdkost. Inuti locket satt en lapp med följande text:


När vi sedan var klara med allt så sprang vi runt och letade maskrosor. Tack och lov att det inte har snöat (det är enda gången jag säger det!!) Jag tror inte att någon annan kanin i världen har ätit så mycket maskrosor som den här, så självklart skulle vi plocka nu oxå. Så här fint blev det när dottern bestämt att vi var klara.



För er som inte har sett lilla gråvitbruna "Hoppe" någon gång så kommer här en bild på henne.



Nu backar jag bandet till gårdagen.

När jag hade bestämt mig för den svarta kjolen och toppen så bar det iväg till våra vänner. Där hände allt det som jag berättade om i gårdagens inlägg. Vi åt god mat, skålade i champagne och gjöt i tenn. Vad min figur såg ut som? Tja, själv tycker jag att den liknar en människa på snowboard eller nåt! Om det ligger nåt i det så kan jag berätta att jag provat på att åka bräda men föredrar skidor. Tycker det är roligare........och enklare!! Här kommer bilden, bedöm själva.




Avslutningsvis så blev det en titt på fyrverkerier samtidigt som vi skålade in det nya året. Av någon knäpp anledning så vill inte dessa fina bilder visa sig här. Jag gör ett nytt försök i morgon. Nu väntar en ny vecka som jag jobbar 4 dagar. Veckans innehåll kretsar kring jobb, ishallen, kalas och lite annat.

En attans bra måndag till er alla!
Kramelikram Veronica



7 kommentarer:

  1. Tråkigt med Minihopp!:(
    Annars verkar ni ju haft en bra nyårsafton!:)
    Läste ditt förra inlägg och jag brukar inte ge några löften heller, men jag kunde skriva under på de flesta av dina också!:) Fast jag cyklar alltid till jobbet och jag biter inte på naglarna!;)
    God fortsättning till dig och nu lägger jag in dig i min blogglista också så att jag inte missar några inlägg i fortsättningen!:)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Förstår att det inte var något vidare med kaninbegravning... ösregnet var kanske änglarnas tårar över Minihopp?!
    Önskar dig en god fortsättning på det nya året!! Hoppas vi kan träffas snart igen för lite pyssel...
    Kram

    SvaraRadera
  3. Vad fint ni gjorde det för minihopp..........

    Nu tar vi tag i det nya året , tänk så mycket pyssel det har med sig................kul kul kul ..........

    Kram på dig
    //anneli

    SvaraRadera
  4. Det var en häftig tennfigur. Det gäller att tolka den så bra som möjligt, men för min del ser jag dig på snöscooter eller kanske en vattenscooter. Väldigt rolig aktivitet !!! Ha en bra arbetsvecka och god fortsättning 2012. Kram Eva

    SvaraRadera
  5. Mm, husdjursbegravningar är verkligen något speciellt och ni verkar ha gjort det väldigt fint. Jag tror att tennfiguren är en surfingbräda :-) God fortsättning. Kram

    SvaraRadera
  6. hej vännen!
    Ja det är viktigt med begravning när ett älskad djur går bort! Vi hade fågelbegravning, en av fåglarna som kom och åt flög in i fönstret!
    Kul att få städat , ofta flödar pyssellusten då. Ett snygg och annorlunda kort har du gjort!
    Ha en bra dag!
    kram lene

    SvaraRadera
  7. Det låter som att Minihopp fick en jättefin och alldeles perfekt begravning. Usch, det är verkligen inte roligt när ens husdjur går bort :(

    Nu över till något roligare; ditt kort! Så kul att se en annorlunda vikning och ditt kort är verkligen så fint!

    Kramar Linda

    SvaraRadera