Sidor

lördag 31 december 2011

Sista timmarna på 2011.....

Happy New Year!!!

Så var det sista dagen på det här året....NYÅRSAFTON börjar göra sitt intågande.

En dag som jag förknippar med följande saker; Abbas låt Happy new year (en favvolåt), Festfina kläder, Silver, Champagne, Lyxig mat, Fyrverkerier (som tyvärr hundarna och kaninerna inte mår bra av), Grevinnan och betjänten, Ring klocka ring på Skansen, SMS som inte kommer fram, Pussar och kramar vid tolvslaget och Nyårslöften.

Har ni nyårslöften? Jag vet att det råder delade meningar om detta med löften. Om huruvida det är korkat eller ej. Själv så har jag ett par s.k . "önskvärda" löften inför nästa år. Okej, här kommer dom.....

: ta mig ut ett par rundor i veckan med LÖPARSKORNA. Nu har det verkligen varit dåligt på den fronten...nej där ska det till en förbättring!! Herregud, man kan ju undra varför jag behövde nya skor i augusti......

: sluta bita på NAGLARNA. Det är verkligen ett måste!!! Det har ju funkat förr (dock bara ett tag) Den här gången måste det lyckas!!!!

: bli bättre på att ORGANISERA mig! Jag vill göra sååå mycket på alldeles för kort tid! Nej, bättre få saker som jag verkligen hinner med!! Det finns alltid en morgondag....

: låta bilen stå mer och istället CYKLA till jobbet! Det blir svårt eftersom jag ofta måste skjutsa barnen till olika aktiviteter.....men men. Jag ger det ett försök!!!

: göra ett nytt KRYDDLAND! Det längtar jag verkligen till. Eftersom jag gillar att vara ute i trädgården känns det inte så kravfyllt, ska bara hitta....just det....... tiden.

: läsa mer BÖCKER! Där är jag en riktig periodare. Stundtals slukar jag flera stycken och stundtals är det helt dött på den fronten. En i månaden ska jag väl klara av. Hörde nånstans att man blir klok av att läsa och det verkar ju bra.

: ge mig själv mer EGENTID och göra det jag själv vill, ex pyssla i min lilla pysselvrå.

: lyssna mer på mina BARN innan jag tjatar på dem! Detta gör man ju oftast när man är trött och orkeslös. Därför ska jag sluta att vara trött och börja på gym. Näe, skämt å sido verkligen ta mig tid, sätta mig ner och lyssna!

: .......nej nu stannar jag. Ni har väl redan slutat läsa om allt jag ska. Ni kan ju hålla tummarna för att jag lyckas med nåt av det här i allafall.

Till lunchen idag intogs den traditionsenliga ÄRTSOPPAN och PUNCHEN.....mmm gott! Vi äter inte så ofta ärtsoppa men alltid på nyårsafton och sen blir det alltid på någon av dagarna när vi är på skidresa. Snart ska vi träffa några av våra kära vänner och umgås lite under de sista timmarna det här året. Då ska vi göra en annan sak som vi oxå alltid brukar göra den här dagen, nämligen GJUTA TENN!!! Varje person får en tennbit som man värmer och häller ner i en vattenfylld gryta. Sedan är det upp till var och en att titta på sin bit och se vad den föreställer. Nåt år liknade min en blomma.......och attan vet om jag inte höll till lite extra i blomrabatten....Näe jag skojar bara, men lite kul är det i allafall att luska i vad som händer under året som kommer.

Nu ska jag gå och bestämma mig för vad jag ska ha på mig i kväll. Velig som jag är så står det mellan två olika plagg, antingen klänning eller kjol och top. Jag får tala om i nästa inlägg vad det blev.

Nu ska jag bara avsluta med att berätta en tråkig sak. Var precis ute hos vår (dotterns) kanin Minihopp och skulle ge henne lite mat. Men jag märkte direkt att något var fel för hon låg där helt stilla. Ja, tyvärr så ville hon inte vara med oss längre. Hon blev 4,5 år......snyft. Världens sötaste kanin!!!! Som ni säkert förstår så blev vi alla ledsna och Ida blev så klart väldigt ledsen. Jag ska visa en bild på kaningoset nästa gång.

Nu önskar jag er alla en underbar nyårsafton och ett riktigt GOTT NYTT ÅR så ses vi igen nästa år!!!!!

Kramelikram Veronica

2 kommentarer:

 1. Låter som himla bra nyårslöften!
  Jag har nog inga...eller jo, jag ska scrappa mer och särskilt layouter! :)

  Önskar dig ett Gott Nytt År :)
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Vad ledsamt med lilla Minihopp...

  Jag ger inga nyårslöften. Jag vill gärna håla det jag lovar ;)
  Men att kalla det önskvärda, som du gör, var ju smart :)
  Kram och god fortsättning!

  SvaraRadera