Sidor

fredag 30 december 2011

Vad ska jag ha i min låda.......... och dagarna som försvann!

I går blev jag färdig med min (BREV)LÅDA. Min första någonsin! Vet inte riktigt vad jag ska ha in den. Just nu får den stå i den lilla pysselvrån och skapa inspiration. Min dotter har beställt en av mig och enligt önskemål så vill hon ha den turkos....hennes favvofärg sedan ett tag tillbaka. Hon har i allafall en "viktig" anledning till att ha en låda. Ja, hon måste faktiskt ha en, sa hon. Till vad då? tänker kanske någon. "Så kan du bara lägga Bamsetidningen där när den kommer, mamma!" Ja, ni fattar ju.........

Min låda går i svart och rosa och den blev så här......Inte jättebra färger på det första fotot men man ser väl ändå. Det prickiga pappret tycker jag är helt underbart. Den stora rosa blomman köpte jag för väldigt länge sedan och den har bara legat och väntat på att få agera någonstans. Mitt QuicKutz alfabet ( Chick a Dee) hänger med ofta. I love it..... Just nu har jag inte dekorerat lådan på sidorna. Vi får se om det blir det, just nu är jag ganska nöjd. Kan bara säga att det var jättekul att göra och faktiskt ganska enkelt. Nu är det bara att börja spara på kartongerna som innehåller flingor, havrefras o.dyl Jag har varit inne på några bloggar och hittat så himla mycket tips på andra typer av lådor och jag säger bara....WOW!!!...... Det är inte klokt vad otroligt fina saker som jobbas fram ute i stugorna. Jag har en annan grej på g men den är inte riktigt färdig än, så det få ni se senare.

Nu över till nåt helt annat.


I morgon är det NYÅRSAFTON!!! Herre gud vart tar dagarna vägen? 364 dagar som bara har försvunnit. Hoppas att nästa år blir ett innehållsrikt år med mycket roliga händelser. På min önskelista står 4 härliga årstider med innehåll av glada skratt, överraskningar, lugn och harmoni, kärlek, positivitet, välmående.....ja och så det klassiska som Sven Melander frågade flickan............Fred på jorden!!!!

Kanske blir det ett inlägg i morgon och om inte så önskar jag er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!


Idag är sista fredagen på 2011...gör nåt bra av den!!
Kramelikram Veronica6 kommentarer:

 1. Vilken fin brevlåda!:)
  Jag är kanonförkyld, så här blir det en lugn dag. Något ärende ska fixas och kanske att jag syr lite på gardinerna, men annars minsta möjliga!:)
  Gott Nytt År till dig också!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Klart dottern behöver en brevlåda för sin Bamsetidning... så härliga de är med sina klokheter!! :-)
  Brevlåda får väl blir ytterligare ett projekt att skriva upp på min att-göra-lista inför nästa år. Du kanske kan spara lite scrappengar i den så länge?!
  Gott Nytt 2012!! Kram kram

  SvaraRadera
 3. Hej

  Tack för gullig kommentar hos mig. Jag ska kika runt lite här nu :-)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Så fin brevlåda. Gillar färgerna. Hoppas att du får en fin nyårsafton. Gott nytt pysselår!

  SvaraRadera
 5. Åh vilket underbar brevlåda!

  Önskar dig ett riktigt Gott Nytt kreativt År!
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 6. Ett Gott nytt 2012 önskar jag dej min vän!!!!Och ett lika fint bloggår med inspiration och allt som hör till !!!
  Kramar Lotta

  SvaraRadera