Sidor

söndag 4 december 2011

Blåbärshjärta och 2:a advent

Oj, vad tiden rinner iväg........redan 2:a advent!!!! Hoppas att ni alla haft en trevlig helg med vad än ni nu har hittat på. Här är vi hunnit med lite av varje. I lördags var det som sagt ishockey för dottern och för min del blev det då ett antal timmar i en ishall. Om det var ett så vidare klokt beslut eller ej att vara där får ni väl fundera över ....kan väl säga att min förkylning inte har försvunnit precis och i dag låter jag som en kråka! I går kväll hade vi gäster och min kära sambo hade lagat en av mina favoriträtter.........ugnsbakad fylld fläskfilé med fetaost och till det blev det grillade morötter, lök, palsternackor och potatisklyftor..........mmm Till efterätt bjöd vi på äppelpaj och vaniljsås....åh, så gott!
I dag har jag haft min date med tvättmaskinen och fortsatt pyssla lite i husets olika rum. Kommer just på att jag inte har visat hur mitt hjärta blev. Så här blev det i allafall.......


Det hänger innanför dörren just nu men jag måste nog hänga ut det om ett tag för jag var och plockade blåbärsris som jag klädde det med och risken är nog stor att det "barrar" om ett tag.



Här sitter några av mina tummeltomtar igen!


Så här ser det ut i köket just nu. Om någon tycker att mina gardiner ser konstiga ut så är det resultatet av att jag inte kunde välja om jag skulle ha panel eller vanliga samt om jag skulle ha rött eller vitt.............alltså fick det bli både och!!! Vet inte om det är snyggt men vá sjutton, jag kunde ju inte välja!!!!! I fönsterna ser ni ljusstakarna som jag var tvungen och byta eftersom jag fått en vit och en silver. Men nu är de på plats.




I de lilla fönstret står dessa godingar.



Innan mörkret återigen skulle visa sig så hann jag med en lite runda till skogen. Det är en plats som jag gärna beger mig till. All stress försvinner och det blir som en slags meditation att bara gå omkring i den underbara naturen för en liten stund. Ibland måste man få ha lite tur oxå för pga att det har blåst så mycket, så hittade jag lite fint tallris som låg där på marken. och som för så många andra så fanns det även kvar lite sådana här läckerheter till mig.......







  Jag stötte även på dessa figurer under min färd........


Någon kanske ser att jag håller jag på att göra om bloggens förstasida. Kände att jag ville ha den lite mer "vintrig". Den är inte färdig ännu hoppas att den blir det under morgondagen. Det är kul att designa den men sjutton vad det tar lång tid, jag har sån beslutsångest och måste testa allt!!!

Snart är det måndag igen och vi närmar oss julen med stormsteg. För min egen del så innehåller veckan en massa måsten så som utvecklingssamtal och föräldramöte. Förhoppningsvis så har min förkylning gett med sig lite så att det kan bli lite handboll på torsdag.



Med förhoppning om en härlig måndag till er alla!!


Förkylningskramelikramar från Veronica

6 kommentarer:

  1. Såg direkt att du julpyntat i bloggen oxå!! :-) Så fina fönster du har, man får en riktig julkänsla!!
    Hoppas du snart kryar på dig!
    Kram kram

    SvaraRadera
  2. Vad mysigt du har det ..............

    Kram på dig
    //anneli

    SvaraRadera
  3. Vilket härligt hjärta du har gjort, helt i min smak.
    Du skrev ju om min lilla fiskarssax...sen träffen.
    Har du möjlighet att lämna den till Sandra...tänkte ta mig en tur till henne under veckan.
    Pigga på dig!
    kram Eva

    SvaraRadera
  4. Oh vad fin header du har gjort. Och blåbärshjärtat är jätteläckert. Du har redan så juligt hemma hos dig tycker jag. Synd att du blivit förkyld, men inte konstigt med dessa isande kalla vindar. Sitter ofta nära brasan nu.Okej med jul men sen längtar jag efter våren. Krya på dig ! Kram Eva

    SvaraRadera
  5. Åh så trevligt att få titta in hos dig! Väldigt mysigt med julpyntat och söta tomtar!
    Ha det bäst och var rädd om dig1
    kram lene

    SvaraRadera
  6. Vad fin din sida blivit!! Bilden överst är såå fin!! Hoppas du snart frisknar till..trist att va sjuk nu..jag håller tummar och tår varje dag nu att jag slipper.har inte tid nu..

    Vad fint ni har hemma..kul´att göra julfint!!

    Ha en fortsatt trevlig vecka!!

    Kram lena

    SvaraRadera