Sidor

måndag 12 december 2011

Åh, vilken helg...

Ligger i sängen och försöker kurera mig. Kände i lördags när jag var i ishallen och tittade på sonen när han spelade match att jag inte mådde så bra. Kröp ner i sängen ganska direkt efter att vi hade kommit hem. I går fick jag ringa farfar/farmor och en go vän. Missade därav tyvärr sonens söndagsmatch och dotterns uppvisning i den nya ishallen som invigdes dagen till ära.......säger bara typiskt!! Båda var dock väldigt glada när de kom hem, sonens lag hade vunnit och dottern berättade att det varit jättemånga som tittat på i ishallen och att det var superkul att spela match. Hade önskat att man varit där och sett alltihop.......suck.

I morgon är det lucia och vi har ju en födelsedagspappa här då. Nu vet jag inte hur det bli i morgon eftersom jag inte kunnat göra någonting. Hade ju tänkt att fixa i helgen och i dag. Just nu orkar jag inte tänka på det men känner mig stressad. Vi får väl skjuta på kalaset.

Ni minns väl att jag berättade om vår gemensamma present? Jag kan ju berätta om den så blir jag kanske lite piggare....Jo, vi fick ju en resa och vi ska åka till..........................................

ISHOTELLET I JUKKASJÄRVI!!!!!!


Ja, i januari ska vi dit och det ser jag verkligen fram emot. Det ska bli en riktig upplevelse. Vi har pratat om det flera gånger och nu fick vi en resa dit....coolt! Jag undrar hur det blir att sova där och hur kallt det är. Tja, man får ju ta med sig sina varmaste kläder så blir det nog bra. Någon som har varit där får gärna lämna tips eller dyligt.Önskar er nu en fin dag!!
Kramelikram Veronica

2 kommentarer:

  1. Skickar lite krya-på-dig-kramar och hoppas på att du snart är frisk!! Wow så häftigt med ishotellet!! Ja det gäller nog att ha varma kläder med sig... :-)
    Kram kram

    SvaraRadera
  2. Men vilken nedrans förkylning du råkat ut för. Inget kul !! Du måste hålla dig i stillhet så du blir bra till jul. Synd att du inte får till besöksräknaren. När jag skrev till dig , gjorde jag det samtidigt på min dator ,så det borde fungera. Det måste väl vara någon liten detalj som gör att det inte fastnar. Du får prova igen. Och kära vännen...krya på dig !! Kram Eva

    SvaraRadera