Sidor

onsdag 12 oktober 2011

En rosa bok med ugglor

Idag har jag varit runt och letat efter överraskningen som jag lovade tjejerna på handbollen.
Oturligt nog så har jag inte hittat det jag söker efter.Vad är det då som jag inte hittar?
Ni får hålla er till tåls tills på fredag sen avslöjar jag vad det är.Imorgon ska jag på en heldagskurs i Oskarshamn som handlar om skapande för små barn. Det ska bli spännande att se vad vi kan lära oss där. Jag jobbar ju som förskollärare och har nu i augusti skolat in 12 1-åringar på min avdelning.Det är enormt roligt, lärorikt och intensivt men jag älskar mitt yrke.

Jag designade om några anteckningsblock som jag brukar använda till lite olika saker. Man vet aldrig när man behöver skriva ner något och det är ju roligare att ha ett som är personligt.Jag gjorde block till mina 2 nya kollegor på min avdelning. Här kan du se mitt rosa och en turkos som var en gåva. Jag gjorde en lila oxå men den får ni se någon annan dag. Pappret har jag köpt hos Sandra på Pysselgalen. Coolt, eller hur!  (här hade jag tänkt länka men jag har inte förstått hur man gör ännu, någon som vet?) Bokstäverna brukar jag kalla för gummibokstäver och finns att köpa i A4 ark med en färg/ark. Jag har utgått ifrån pärmens färg när jag har valt papper. Tyckte att ugglorna passade mig och sedan är ju rosa aldrig fel!Ha det gott och sköt om er!

Kramelikram Veronica

3 kommentarer:

 1. Hej Veronica !!Skapande för barn...det låter jättekul. Du har ju hand om små barn nu , men titta in på Odlingspyssel i min sidebar. Hon sprutar ut idéer för barn.Mest för lite äldre barn. Men du kan ju spara.Blocken var jättefina, vilken bra present. När du länkar markera ordet/bilden där du vill ha länken (du ska vara kvar i rutan där du skriver ditt inlägg) . Klicka uppe i menyraden där det står LÄNK .Då kommer det upp en ruta där du skriver in länkadressen. Det bästa är om du i förväg har kopierat länkadressen och bara kan klistra in den. Snygg header du har. Vi ses väl snart hos Sandra ?? Hoppas du har en toppendag i Ohamn. Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Använde mitt fina block ikväll på personalmötet :-)

  SvaraRadera
 3. Så fina böcker du gjort och papperet är verkligen härligt och färgglatt!! Hälsade Ida att jag försökt ringa dig??
  Kram kram

  SvaraRadera