Sidor

måndag 10 oktober 2011

Attjo prosit

Vaknade i morse och märkte att jag är förkyld. Hur kul är det på en skala? Okej, det är bara att bita i det sura äpplet. Hoppas att jag är i form till helgen för ev blir det fotbollsmatch på lördag. Ska ju heja lite på Kalmar FF och sedan är det handbollsmatcher på söndag. Tränar ett gäng med glada och goa småtjejer som har sin första hemmamatch. Har förresten lovat dem en överraskning och det är...............
ha ha det avslöjar jag inte förrän om några dagar!!


Idag har det varit ett rejält busväder med regn och rusk hela dagen. Imorgon blir det nog den stora gosekoftan som åker fram. Just nu börjar det bli härligt varmt här i huset för sambon tände en brasa i kaminen för en stund sedan.


Just det, jag skulle ju visa lite kort idag och de kommer här......


Först ut är ett födelsedagskort som jag fick en beställning på. Åldern skulle inte stå på kortet men stämpeln tyckte jag passade så bra till jubilaren. "en kvinna i sina bästa år"  Ser nu att jag inte har varit så noga när jag klippte ut den. Annars gillar jag färgerna väldigt mycket.

Detta kortet är jag inte riktigt nöjd med, tycker inte att det blev så bra med igelkotten och Grattisstämpeln.


Detta kort gjorde jag till mina snälla grannar som tack för hjälpen då vi varit i väg på diverse utflykter under semestern i somras. Intagning av post, vattning av blommor och mata kaninen osv..
Den söta fjärilen har jag fått av min mysiga pysselkompis Pillan.


KÄRLEK.........Detta bröllopskortet gjorde jag i somras. Använder ibland färdiga silverbokstäver men föredrar egentligen egengjorda i cuttlebagen. Till det här kortet tyckte jag ändå att det passade med silver. "Hjärtanen" (heter det så?) som sitter ihop är urklippta från ett finare A4-papper som man nog egentligen ska använda till något annat. Men pappret låg där framför mina ögon och så blev det. Ska bara tillägga att jag tycker mycket om att göra kort med hjärtan!  Näe, nu ska jag försöka att få iväg mitt 2:a inlägg i min alldeles nya blogg!!!Det är sååååå roligt men lite knepigt. Jag fattar inte riktigt allt ännu som ex hur man länkar till någon eller varför mitt inlägg inte får samma tid som det som tiden  när utkastet sparades. För er som undrar, nu är kl.22.42 pip!
Nu ska jag strax krypa till kojs. Sov så gott på er!

Kramelikram Veronica

1 kommentar:

  1. Så kul att du äntligen är klar med din blogg!! :-) Ska bli kul att se vad du hittar på här framöver!! Fina kort du har gjort!
    På måndag öppnar Sandra portarna igen till sin butik!! :-)
    Kram, Pillan

    SvaraRadera