Sidor

torsdag 21 november 2013

Sjukstuga och självlysande dörr!

Egentligen så ska jag kanske inte klaga, jag vet att det finns de som har det mycket sämre men hur eller hur...nu har jag tröttnat på allt vad sjukdomar och sjukdagar heter. Jag pratar om lunginflammationen som har härjat här hemma sedan 45 dagar tillbaka!!! Sonen har blivit bra och det känns oerhört skönt. Själv så jobbar jag halvtid och hoppas kunna gå igång igen på helfart nästa vecka. Det är fortfarande svårt med djupandningarna och det där med träning det kan jag bojkotta helt ett tag till! Det funkar med kortare promenader i sakta tempo. Ja men då är ju allt ok tänker ni kanske...men icke sa nicke. I måndags hämtade jag dottern efter skolan och hon klagade över att hon inte mådde bra. Redan på kvällen uppkom typ samtliga symtom som jag precis haft. Jag tror att jag i det läget nästan höll på att gråta ihjäl mig! Vi har varit på sjukhuset och tagit prover för att se om även hon råkat på de här bacilluskerna. Idag ska vi få svar och ni kan ju fatta att jag håller mina tummar såååå hårt som det bara går. Jag hoppas verkligen att det bara är en vanlig influensa som hon har och att hon är frisk till helgen. Just den här helgen händer det så mycket som vi inte vill missa. På lördag är tanken att jag, min mamma och dottern ska se musikalföreställningen Annie. Lilla sötgos fick ju den biljetten i present. Skulle bli så ledsen om bara mamma och jag kan gå.  I helgen har vi även bortamatcher med handbollen och det vill hon ju heller inte missa. För att inte glömma pyjamaspartyt som två av hennes vänner har, vem vill missa det?

Ja, det har med andra ord varit en väldigt seg och tråkig oktober och november för våran del. Dotterns födelsedagskalas har i och med detta inte ens blivit av ännu och jag tycker så synd om henne. På en lapp har hon skrivit hur hon vill ha det och vilka hon vill bjuda på sitt kompiskalas. Jag har lovat henne världens bästa fest när vi alla är på fötter igen! 

Förra veckan hände det iaf en väldigt rolig grej för dottern. Maken hade fixat biljetter till en elitseriematch i handboll i Kristanstad. Med sin orangea tröja satt hon i ett helt hav av handbollsentusiaster ( ja, där snackar vi publik! 4992st!, coolt!) Jag var väldigt avis på att inte ha någon biljett. Fast å andra sidan så blev det ett väldigt mysigt pappa-dotter äventyr. På tal om titeln på min blogg så hände sedan ett äventyrligt galenskap. Dottern hade fått med sig hem en massa lightstick. Ni vet sådana där smala rör som lyser i mörkret. Ett av dem hade vi hängt på en av dörrarna här i huset. På natten när maken var på väg till toaletten så upptäckte han nåt komiskt. Tja, eller komiskt, hmmm. delar av dörren och på golvet var självlysande. (röret hade läckt!) Det såg ju ganska coolt ut men det var naturligtvis bara att börja torka. Alltihop försvann och dörr och golv var snart snyggt igen. Nu hade vi istället fått en självlysande handduk! Jag fick även lite på mitt finger och det lyste som sola i Karlstad. Ja, snacka om äventyr så där mitt i natten..hahaha

Näe, nu ska jag göra mig iordning för den här dagen. Jag ska tempa dottern och plocka fram saker till jobbet, tvättmaskinen stannade just. Snart ska jag skjutsa den lilla sjuklingen till farmor o farfar för ett par timmar. Blir jag lite deppig i kväll så kan jag ju alltid ta ett glas av glöggen, det gjorde jag igår kväll och det piggar alltid upp. Känner faktiskt liiiiite julstämning när glögglukten sprider sig i huset. Ja, herregisses om bara 33 dagar så är det julafton...tjolahopp!!!!
 
 
 
 
 
Torsdag idag, gör något fint av den och sköt om er allihop!
Kramelikram Veronica 

6 kommentarer:

  1. Hoppas att ni kryar på er. Kram

    SvaraRadera
  2. Vilken eländig tid ni har/har haft hos er.Skönt att det ändå varvas med trevliga saker. Hoppas ni snart är på G igen. Du skulle behöva komma och skartta lite på vår scrapträff den 7 dec. Full rulle på julkorten där.
    Krya på er alla. Kram Eva

    SvaraRadera
  3. Och vi som skulle ha en bättre november!! Här har vi dock lyckats med detta och jag hoppas nu att ni får en härlig december!:)
    Gott det lät med glögg! Får nog öppna en flaska i helgen när jag tänkte baka lussekatter m m.
    Massor av kramar till dig och I!:)

    SvaraRadera
  4. Stackars er ibland är det inte rättvist det här livet .....men tänk det kunde varit värre så går det lite lättare .......håller tummar och tår för dottern nu så att hon klarar sig men en så kallas vanlig förkylning .........
    Ni kommer få en kanon mysig December det känner jag .....................

    Kram
    //Anneli

    SvaraRadera
  5. Men fy era stackare. Det är klart att man får klaga, bara för att man klagar så menar man ju inte att man har det värre än någon annan. Ibland är det bara så skönt att få häva ur sig lite klagomål. Jag håller tummarna för att det inte var samma baselusker som din dotter fått.

    Häftigt med den lysande dörren och golvet, men tur att det gick att torka bort :).
    Ha en fin helg! Kram Jennifer

    SvaraRadera
  6. Tittar in önskar dig en dig en riktigt GOD JUL
    Kram Anneli

    SvaraRadera