Sidor

tisdag 2 juli 2013

Lunchpromenad i solskenet!

Vad brukar ni göra på er lunchrast? Själv har jag bara 30 minuter och oftast så går den tiden alltid så himla snabbt. Ibland är det skönt att bara sitta ner och pausa med en kopp kaffe i absolut tystnad. Ibland är det härligt att bara sitta och blajja med någon kollega om allt möjligt mellan himmel och jord. Häromdagen satt jag ute i en brassestol och insöp lite sol samtidigt som jag lyssnade på sommarprataren Sarah Dawn Finer. Idag blev det en helt annan avkoppling. Jag tog en runda  i omgivningarna och går man i raskt takt så hinner man faktiskt ganska långt på en halvtimme. Nu får ni följa med mig på delar av min runda. Lyssna riktigt noga så hör ni kanske fågelsången i bakgrunden när vi beger oss iväg längs cykel-och gångvägen. Först lite skog.
 


 Sedan kommer vi ut i hästhagen med den gula smörblomsängen
 


 

Vatten och vass
 
 
 
Här går vägen mot Ölandsbron.
Många många bilar passerar över mig i tunneln
som säkert ska till ön på semester.
 
 
 
Jag uppmärksammade en ny sak idag
när jag passerade det här skogspartiet....
......Björnstigen!
 
 
 
Konst eller kladd, välj själva!
Färgglatt är det iaf.
 
 
 
I morgon blir det ingen runda, då ska vi iväg på annat och efter jobbet väntar frisören på mig med saxen. Jag antar att hon får klippa en hel del, himmel vad risigt det är i topparna. Ja, vi får väl se vad det slutar. I kväll har vi hälsat på de nya grannarna. De verkade riktigt trevliga även om jag saknar de gamla vännerna som bodde där innan. Men men, det reder sig nog med det också.
 
Med tandborsten i mungipan och morgonrocken på så säger jag nu natti natti och sov så gott alla underbara, både kända och okända!
 
Kramelikram Veronica
 

5 kommentarer:

 1. Härligt med en promenad på rasten!:) Ibland tar jag en jag också, men oftast blir det en kopp te i personalrummet.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så härlig runda!
  Jag försöker alltid att komma ut en stund mitt på dagen men jag kan tycka att en halvtimme går lite för fort just då!!
  Kram Sara

  SvaraRadera
 3. Hej vännen så roligt att få följa med på din vackra runda! Jag brukar göra som du på rasten antingen dricka kaffe i lugn och ro, men oftast blir det nog med mina kollegor för jag är så social:) Må så gott kram från Maria

  SvaraRadera
 4. Det såg ut som en riktigt härlig runda! Det blir inte ofta som jag tar mig ut på ne promenad på lunchen fast jag så många gånger tänker att jag ska göra det. Men det är skönt att komma ut och få lite frisk luft.

  Hoppas frisörbesöket gick bra :). Ha det gott! Kram Jennifer

  SvaraRadera