Sidor

torsdag 8 november 2012

Pinsamt igen!

Hur pinsam kan man vara egentligen? Nån annan mer än jag som varit på pressbyrån iförd en limegrön handduk runt höfterna? Ikväll var iaf jag det. Okej, jag tar det från början...

Idag har vi haft höstfest på mitt jobb. Alla som ville och kunde skulle komma utklädda. Själv förvandlades jag till en pumpa. Ja eller åtminstone färgmässigt. En orange roströd stickad tröja med strumpbyxor i samma färg samt min pumpamössa.
 Kände att jag ville få in lite inslag av grönt för att matcha huvudbonadens gröna. Kom att tänka på den limegröna handduken och med hjälp av tre säkerhetsnålar så blev det en cool men väldigt kort kjol. Eftersom den inte var så lång så blev det en slits på ena sidan. Som kronan på verket så gjorde jag ett halsband av en liten pumpa och ett grått rep/snöre. Såg väl egentligen inte klok ut men va fasen på jobbet och det var ju bara för barnen. Att ett femtiotal föräldrar oxå såg mig det kunde jag bjuda på. Att klä ut mig har jag absolut inget emot eftersom jag ofta spelar teater. Men det kan väl stanna där....trodde jag! Väl hemma hämtade jag upp barnen som skulle få åka med mig på ett ärende.  Sagt och gjort, in i bilen och fort iväg. När jag kliver ut ur bilen framme vid pressbyrån så kommer jag på att jag fortfarande ser ut som en pumpa. Pelikanbenen kliver in i affären och handduken kommer att ramla av vilken sekund som helst. Mössan har jag tagit av mig men då jag har haft den på mig under hela dagen (i 8,5tim) så är håret plattare än platt och jag ser verkligen inte klok ut! Behöver jag tillägga att jag INTE var ensam där inne eller att det typ var knökfullt på busshållplatsen precis utanför där min bil även var parkerad. På väg hem kan jag ändå inte låta bli att skratta lite åt mig själv. Men en sak är säker, nästa år ska jag klä ut mig till nåt annat...för säkerhets skull. 

Imorgon är det fredag.....underbar veckodag! Det innebär att helgen snart är här igen. Den här lördagen längtar jag lite extra till. Jag och fina vännen ska ju träffas och göra nåt kul ihop. Jag läääängtar till lördag för då händer det, det där roliga! Men det är på lördag det och nu är det torsdag. Här hemma har lugnet lagt sig. Storebrors engelska och matte är färdig. Lillasyster har gjort sin svenska. Ikväll festade vi till det lite och poppade en skål popcorn. Förvånansvärt vad läxorna avklarades i rasande fart. Själva uttalandet av engelskaorden blev dock försvårat efter att ha inmundigat en näve poppisar. men det kunde mamman köpa eftersom glosorna fixades klockrent. Skolväskorna är packade och den femtioelfte tvättmaskinen har rullat klart. Tv-n får sig en stunds påhälsning innan den slutligen konkurreras ut av sängvärmen. Ikväll tittar jag vidare på Hela Sverige bakar.

Bästa fredagen till er sötnosar!

Kramelikram Veronica

4 kommentarer:

 1. Ha, ha, ha! Hade velat se dig!;)
  Så skönt med fredag imorgon, men just nu ångrar jag att jag lovade att börja åtta imorgon istället för elva... Kan dock vara bra med några komptimmar till jul!;)
  Här har stormen M (dotterns namn) dragit fram ikväll, men nu har den bedarrat igen och nu har vi det riktigt mysigt igen. Inte lätt att vara 10 år alla gånger!:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hade också velat se sig ...........hahahahahah

  Ha en skön helg
  Kram
  //anneli

  SvaraRadera
 3. Hihi, underbart. Vilken fin blogg du har och vilket härligt sätt du skriver på :)

  Trevlig fredag. Kram/M

  SvaraRadera
 4. Meen vad du är pinsam asså!!, hihi
  Härliga du! Ha en toppenhelg och en trevlig dag med din vän i morgon!
  Kram goding!

  SvaraRadera