Sidor

söndag 18 november 2012

Det är mycket nu!

Känner redan direkt att det här blir ett inlägg med väldigt blandad kompott. Tänkte berätta om vad jag gjort i helgen och det är ju en hel det, så lika bra att sätta igång! Helgen har som vanligt rullat på alldeles för snabbt. Gårdagen tillbringade jag med diverse olika saker såsom var på outlet där jag hittade två jackor som båda föll mig i smaken. Stod där länge och provade och funderade och provade och funderade tills jag nästan höll på att bli galen av beslutsångest. Vilken skulle jag köpa? Ni tror väl inte att jag är klok (och frågan är om jag är det) för jag handlade med mig båda! Jaja, jag skulle inte ha båda men jag tog hem dem för att fråga min sambo vilken han tyckte skulle bli bäst. Han har bra smak och brukar tänka smart och det blev bra till slut. En av dem återlämnades idag och jag är nöjd över beslutet. Det blev en mörklila (plommon) Didriksson. En lång modell som jag tänker kan vara bra när man har kjol eller klänning eller helt enkelt när det är lite kallt om benen. Jag har en turkos i lite kortare modell sedan tidigare och den gillar jag jättemycket.









Igår skjutsade jag dottern och hennes kompis på bio och för första gången var jag inte med själv. Jag frågade om hon ville gå själv med sin kompis och hon och studsade upp och ner som boll samtidigt som hon log med hela ansiktet. Jag tolkade det som positiva signaler. Att inte vara med kändes allt lite konstigt men samtidigt så är det väl bara att konstatera att barnen behöver vara utan sina föräldrar ibland. Att så smått börja släppa taget. Att jag sedan verkligen älskar att gå på bio och se en bra och rolig film tillsammans med människor jag också älskar det kan jag ju göra någon annan dag! Filmen jag missar är förresten Madagaskar3. (kan ju se den på DVD...hahaha) När jag hade lämnat av dottern på bion så gick jag en liten sväng på stan. I en affär hittade jag en jättesöt tomtenisse. Jag tyckte att den var lite dyr men bestämde mig ändå för att köpa den. När jag sedan var och handlade mat så såg jag den igen.....en likadan tomte till ett betydligt lägre pris. Vi snackar 106 kronor billigare!!! Gissa om jag ska lämna tillbaka den första tomten. Ibland lönar det sig att kolla priserna. Här skulle jag nu ha visat den söta tomtenissen, vit och grå och så himla gullig. Tyvärr var inte kameran och jag överens, så ni får hålla er till tåls ett tag.

Något som jag inte missade på tv:n i gårkväll var Så mycket bättre. Det var ju Magnus Ugglas dag. Jag som är en stor fan av honom och hans låtar satt och sjung med. Det var så roligt att se och höra hur de andra artisterna hade gjort om hans låtar. Säger bara Darin och Miss Li...wow!

För en stund sedan kom vi hem från två spelade handbollsmatcher. Idag höll jag på att bli  frustrerad och helt galen.Vid ett flertal tillfällen fick jag nästan bita mig i tungan för att inte få ett utbrott.  När man som tränare ska vidbehålla lugnet och få barnen att vara fokuserade trots att varken vi tränare eller tjejerna gillar domarens domslut, det kan vara svårt. Ja, jag vet att domaren alltid har rätt och att det inte lönar sig att klaga. Att man sedan tolkar handbollsregler som faktiskt står i regelboken på så olika sätt har jag dock svårt att acceptera. Det hela ledde till att tjejerna blev förvirrade och visste till slut inte hur de skulle spela. Jag släpper det nu men i morgon vet jag att vi måste ta itu med det och förklara för tjejerna på träningen. Vi spelade iaf två jättebra matcher och kämpade som sjutton tills slutsignalen ljöd. Tyvärr förlorade vi men det är bara att bita ihop tills nästa matchdatum. Nu ska jag sätta mig i soffan och gosa med min dotter och berätta hur grym hon är i mål. Just det, jag skulle ju bjuda henne på nåt gott..hon har ju namnsdag idag! De två övriga åkte iväg till...ja, det börjar på is och slutar på hallen. Någon som är förvånad...hahaha.


Hoppas att ni haft en härlig helg!
Kramelikram Veronica

2 kommentarer:

  1. Bara att tugga i sig att barnen blir stora och vill pröva sina vingar...inte så lätt för oss mammor att stå vid sidan och titta på.
    Trösta dig med att det är ett tecken på trygghet och självständighet att lilla dottern vill göra något utan dig...jag vet det svider...
    Kan bara fnissa (hihi) när jag läser om din beslutsångest...kunde lika väl ha varit jag som stod där och provade jackor...och köpte båda!
    Önskar dig en trivsam vecka
    kram Eva

    SvaraRadera
  2. Är helt kär i min Didriksonjacka och kan inte fatta varför jag inte köpt någon tidigare. Den du visar var ju jätte fin!:)
    Det är inte lätt att våga släppa taget om sina älsklingar, jag får träna på det flera gånger i veckan!;) Nu har vi ju en 14-åring som verkligen börjar vidga sina vyer och då med kompisar som jag knappt känner. Är ändå glad över att de kommer hit emellanåt så man har chansen att lära känna dem.
    Inte lätt med handbollsregler heller. Jag håller på att lära mig, men kan verkligen inte alla. Svårt att spela när man inte riktigt fattar. Dottern ska spela två matcher i Hjo nu på lördag. Håller tummarna för att de kan få vinna någon match i alla fall.
    Vore verkligen jätte kul att träffas. Blev så glad av din omtanke och kommentar hos mig. Kanske vi kunde få till det i vår eller i sommar?!?:)
    Kram

    SvaraRadera