Sidor

söndag 28 oktober 2012

Pumpor i Köpenhamn och fotoutmaning - vänner emellan

Vissa dagar är det verkligen stiltje här på min blogg. Kan dock säga att i det verkliga livet är det fullspäckat schema! Den här veckan har bara rullat på och gjort det med en himla fart. I fredags åkte mina älskade ungar på semester med delar av vår släkt till varma Lanzarote. Har man höstlov så har man och var kan man bättre njuta av sin ledighet än på ett sånt ställe? Efter rapport från barnen så badas det två gånger om dagen, hela förmiddagen och hela eftermiddagen...hahaha. Dottern har fått småflätor i håret (20 st). Blev impad av att hon utsatte sig för det eftersom hon är så håröm. Längtar redan tokmycket efter dem. Själv jobbar jag på och har då sannerligen ingen ledighet. Men något måste man ju så klart unna sig, så...


Igår morse tidigt tidigt åkte sambon och jag iväg själva på en tur ner till Köpenhamn. Det var minsann länge sedan man gjorde nåt utan barnen och vi hade jättemysigt. Checkade in på hotell, strosade runt på Ströget och handlade lite så klart. Hittade ett bra bord nere vid restaurangerna som ligger vid vattnet, där vi insöp  underbar höstsol (enligt oss båda den BÄSTA platsen)och tog en smaskig räkmacka och dansk öl.

 
 
Förutom öl så förknippar jag vårt grannland med lego och wienerbröööö med chokoläääd. I legoaffären gjorde vi en snabbvisit. Jag såg den här fina "tavlan" på väggen enbart gjord av lego som jag länge stod och beundrade.

 

 
 
 
 
Som det stora fikafreaket som man är så blev det självklart ett med choklad!
 
 
 
 


Senare så gick vi på en fin restaurang och åt gudomlig mat och avslutade kvällen på tivolit där det bjöds på tema Halloween. Jag har aldrig sett så många pumpor på ett och samma ställe någon gång i hela mitt liv! Det var pumpor precis överallt!!!


 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Självklart skulle vi vara med om lite läskigheter när vi ändå var där. Egentligen fattar jag inte att jag vågade för jag brukar alltid tycka sånt är så obehagligt. Men iaf...efter att ha väntat i över 1 tim på att bli insläppta så fick jag och sambon tillsammans med två till gå in i ett hus där det väntade något..... Fy fasen, säger jag bara....jag tror inte att jag har kramat min sambos hand så hårt någon gång förutom när jag skulle föda mina barn. Det dök upp människor från lite varstans och de var så grymt bra sminkade och läskiga. Nu har jag fått min dos och jag kan lova att den räcker läääänge framöver. (om jag nu någonsin gör om det igen?)
 
Idag har det varit så vackert ute med härlig sol. Hela bilfärden hem satt jag bara och njöt av hur underbart fin vår årstid hösten är. Bokskogarna utmed vägarna  tillsammans med de andra träden matchar varandra och skulle kunna vinna vilken färgtävling som helst! Försökte fånga det på bild men det var minsann inte lätt eftersom vi inte stannade med bilen.




Nu är det även dax för Fotoutmaningen - Vänner emellan. Den här söndagen med temat HÅL. Jag har fotat många saker men dessa blev bäst. Ser ni vad det är?

 
 
 
 
 
 
Dörrmattan, inomhusbasketkorgen och de nya rörpärlorna som varit i ugnen. Fler som fotat hål ser ni hos bloggerskorna mammamedambitioner.blogspot.se/ och edithochjag.blogspot.se/.


Nu ska jag förbereda mig för morgondagen.
Ha det gott alla underbara!

Kramelikram Veronica


 

6 kommentarer:

  1. Härligt med en tripp på tu man hand utan barn!:)
    Förstår att du saknar barnen, men vilket härligt höstlov de får.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Dörrmattan kunde jag inte klura ut men de andra bilder kände jag igen:) Nu finns du också i länklistan.
    Kram Maria

    SvaraRadera
  3. Hej Veronica vi saknade dig i Lördags...............
    men jag förstår att du har haft en toppen helg du också , Köpenhamn är aldrig fel ..............

    Ha en bra vecka

    Kram
    //anneli

    SvaraRadera
  4. Vilken mysig köpenhamnstur ni fick!

    Hålen var roliga och dörrmattan trodde jag först var ett grytunderlägg. Bra tolkning av temat

    Kram kajsa

    SvaraRadera
  5. Låter himla mysigt med en tripp på tu man hand till Köpenhamn... sånt gör man alldeles för sällan!!
    Ha en härlig vecka :-)
    Kram

    SvaraRadera
  6. Vilka underbara bilder du bjuder på. Köpenhamn, tivolit... härligt!!! De gör alltid så fint där vid jul, har inte varit där inför halloween... men såg mysigt ut ;)

    Tack snälla för dina fina ord hos mig... jag växte mycket när jag läste det *ler* Värmer sååå!!!

    Hoppas du får en fin start på den nya veckan.
    kram kram Malin

    SvaraRadera