Sidor

tisdag 18 september 2012

En känsla av lyx och rolig rea!

Visst är det roligt när man hittar saker med nedsatt pris! Kökshanddukar för 10 kronor är väl helt ok. Köpte ett par stycken..man vet ju aldrig när man behöver en gå-bort-present. De här handdukarna blir jag glad av...härligt med färg......läckert prickigt och romantiska jordgubbar!
 
Idag har det varit en dag när jag önskat att jag kunde klona mig. Varför är det helt stiltje vissa dagar och andra dagar händer allt?!! Den här veckan när jag är ensam mamma och önskar att livet inte skulle vara så fullspäckat då händer ta mig sjutton allt! Nu i kväll har jag varit på föräldramöte. Först var det gemensam information i matsalen och sedan skulle man gå till respektive klassrum för fortsatt möte. Smart egentligen om det nu inte vore så att dotterns möte krockar ju då självklart med sonens. Så jag spring mellan klassrummen och höll tummarna för att jag inte missade något viktigt när jag var på språng till det andra rummet. Jag tycker att det är oerhört viktigt att engagera sig i barnens skolgång. Möte har man ju bara om man har något viktigt att framföra och nu väntar alltså två viktiga möten på samma dag och klockslag och det är endast jag av föräldrarna i vår familj som kan gå. Ni anar inte hur sådant kan irritera mig. Dessförinnan hade jag skjutsat sonen till skridskoträning och hockeyträning och hade precis innan löst vem han kunde åka med hem. Dottern fick följa med på mötena, för hon ville inte vara ensam hemma. När jag kom hem så satt sonen utanför och väntade. Han hade glömt ta med sig nyckeln så han hade varit runt hos olika kompisar en stund, i väntan på att vi skulle komma......stackarn. Men nu glömmer han väl inte nyckel någon mer gång kan jag tro.
 
 
Nu ska jag visa er en hudvårdserie som jag använder och som min svägerska presenterade mig för i somras. Ja, den är verkligen sååå bra och fungerar kanon på mig. Jag rekommenderar Emma S. (finns just nu bara på Åhléns). Nu har jag upptäckt att det även finns produkter till övriga kroppen i samma serie och inte bara ansiktet.

 
 
 

 
Igår upptäckte jag även att det fanns produkter till övriga kroppen i samma serie och inte bara ansiktet.

Den här helgen ska jag titta på sonens första hockeymatch för den här säsongen och sedan ska jag ha några timmars ta-hand-om-mig-själv tid.  Skrubb, ansiktsmask, inpackning i håret, massage från strålarna i duschen, fotvård och sedan tänkte jag föreslå att jag får en stunds massage från någon familjemedlem (alla i min familj är duktiga på att massera). avkopplande musik i bakgrunden och ett stort glas kallt vatten. En bok, ett gott te och en rogivande promenad ska jag faktiskt unna mig. Åhhh..en underbar känsla av lyx! Jag önskar att helgen kom redan i morgon!


Min nuvarande bok ska jag ägna 15 minuter till innan kudden konkurrerar ut den.Tror att den är mycket bra. Ingen deckare som det brukar bli utan nåt helt annat. Nyfikna.....jag ska visa er i morgon!

Ha det gott alla godingar!
 
Kramelikram Veronica

2 kommentarer:

 1. Jobbigt när allting hopar sig. Dessto skönare med din egna tid i helgen :-)
  Vad kul med match. Jag ser fram emot när sonens matcher börjar :-)
  Ha d gott och ta't lungt!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jobbigt när det blir så där med föräldramöten. Jag har varit hos dotter, men sonen har inte haft något än.
  Låter som riktig lördagslyx, med inpackning mm!:) Jag njuter för närvarande av sol, bad och all inclusive!
  Vore jätte kul att träffas!:) Känns som om vi lätt skulle kunna prata bort en helg tillsammans.
  Har idag läst ut Martina Haags senaste bok "Heja heja" och jag kan säga att jag skrattade högt emellanåt!:) Nu ska jag börja på Katerina Janousch (?) böcker om Cecilia, tror jag hon heter och som jobbar som barnmorska.
  Kram

  SvaraRadera