Sidor

tisdag 26 juni 2012

Kärlekspelargon och jordgubbsfärger på altanen

.........och färgen blev....RÖTT!

Ja, nu har jag bestämt mig för vad det blir för färgsättning till altanen.  Möblerna är vita och med lite färgklickar i rött så blir det nog somrigt och härligt. Min kärlekspelargon och den lilla jordgubbsduken i köket blev inspirationskällan till mitt val.



Jag gick och köpte en duk till fast den längre varianten och röda fleecefiltar till frusna ryggar en kall kväll eller till sommarmyset. Troligtvis så blir det även lite färg i marint. Vad tror ni om det? Jag frågade ju er tidigare om färgval och jag fick många finfina förslag som jag gått och begrundat.




Ikväll när jag hällt upp alla jordgubbarna i skålen som jag tycker så mycket om och tittade på alla bären så kände jag att jag gjort ett bra val av färg.




Min förkylning håller i sig, det är ju så man kan bli tokig.....men nu orkar jag inte deppa över det mer. Igår kväll gick jag dock till sängs redan kl.19. Fy, vad sne jag kände mig. Idag är det mycket bättre..skönt. Tyvärr blir det ingen löpning än på några dagar. Skulle verkligen behöva flera km i kroppen, jag som anmält mig till några lopp framöver. Ikväll spelar det ingen roll för det har ju varit premiär på Allsång på Skansen. Var ju tvungen att se Måns...Zelmeröv (som min dotter sa när hon var mindre och inte kunde säga hans namn).....hmm, tycker väl sisådär om skägget. Han klär bättre utan. Bra artister......Laleh..en av mina favvoartister just nu......älskar hennes "Some die young".

Nu väntar några arbetsdagar till innan helgen åter är här igen. Ser att några av er påbörjat er semester. Hoppas att ni njuter av fina dagar..oavsett väderlek. Snaaaaaaart är jag oxå ledig....va gött!

Förresten...om någon vet hur man gör när man vill ha mer än en bild på sin header så tar jag tacksamt emot tips. Eller om man vill att en bild ska täcka hela sidan upptill. Just nu är min bild så himla liten och tråkig.!


Rött är sött
och
Bästa onsdagen till er!

Kramelikram Veronica










13 kommentarer:

  1. Härliga bilder ..........Jag är också förtjust i rött och har i mitt uterum , man blir glad av den färgen ........

    Hoppas att din förkylning ger med sig nu så du slipper den på din semester......

    Många kramar
    //anneli

    SvaraRadera
  2. Rött är snyggt!
    Angående din fråga om bilden i din header. Du måste ha en strörre bild, jag kollade och den du har nu är bara 512 pixlar bred, den behöver nog vara ca 900 om den ska täcka hela din header :)

    Tack för tipset om kaffesumpen, det ska jag ha i åtanke :)

    Jag önskar dig en fin dag!
    Kram Sofia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack...då får jag se om jag kan ändra bildstorleken då,

      Önskar dig oxå en härlig dag!

      Kram Veronica

      Radera
  3. Så fint du fick på din altan... rött piggar upp!!
    Krya på dig vännen :-)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Vad snyggt det blev med rött! Trist att du är förkyld:( Min lillskrutt är pigg nu så idag är det fritids för både honom och mig:)
    Jag vågade inte ta makens gamla LP-skivor, jag tog ett par av mina egna;)

    Jag skulle också gärna vilja veta hur man får in mer än en bild i headern!

    Kram, kram Helen

    SvaraRadera
  5. Hej, det blev jättefint så bra val.
    Må gott

    SvaraRadera
  6. Rött och vitt är så rent och fräscht ihop!!!De va ett bra val...Inte kul att va förkyld...ja som sagt det finns inte mycket tid för bloggen numera...först blev man mormor och det är ju såååååååå mysigt finns inte ORD!!!! sen flyttade ju min dotter med sin familj in i ett hus och då var man där och hjälpte till att ha lillemannen och målade och tapetserade....ja du förstår....Ha nu en finfin Onsdags kväll fina du!!!
    Stora kramen från mej....Lotta

    SvaraRadera
  7. Härligt det ser ut på er terass! Har ni tak över? Hoppas att vi någon gång kan fixa en altan med tak, tycker att det är så mysigt att sitt ute oavsett väder.
    Tråkigt med din förkylning. Går jätte trögt med min löpning för närvarande, nu handlar det bara om disciplin. Var ute igår igen och tiderna jag gör nu är långt ifrån när jag sprang Göteborgsvarvet. Är rätt frustrerande och ett lopp jag tänkt springa i helgen är bara att glömma, skulle inte komma runt.
    Här lyckades en mås flyga in i stadens elverk och åstadkom ett elavbrott som bara varade i några sekunder, men hos oss slog det även ut tv, telefon och internet i ca en timme. Och det var naturligtvis den timmen "Allsång på Skansen" var på tv!:( Ska försöka se det någon annan dag, ville se Laleh.
    Krya på dig nu!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Hejsan! Tack för dina rara ord inne hos mig. Jag är så dålig på att kommentera hos andra fast jag tittar ofta runt utan att lämna spår efter mig! Du har gjort så fint på din uteplats, snyggt med rött, det passar även sommartid och inte bara till jul. Titta gärna in om du har vägarna förbi, kram Camilla

    SvaraRadera
  9. Vilka härliga bilder du bjuder på. Vad fint du har det. Rött piggar verkligen upp. Gillar jordgubbstyget riktigt mycket.
    Ha en fin helg!

    Kram Tesa

    SvaraRadera
  10. Hej!
    Tycker det blev väldigt snyggt på din altan...stilrent och fint! Tror inte att något marint skulle störa, tvärtom klockrent till det varma röda.
    Hoppas att förkylningen släpper och du blir fit for fight igen.
    Kan inte hjälpa dig med headern...är ingen hacker i bloggen:)
    Ha det gott
    kram Eva

    SvaraRadera
  11. Hoppas att allt bara är bra och att du njuter av sommaren istället för att blogga!:) Saknar dina inlägg...
    Kram

    SvaraRadera
  12. Jisses vad snyggt du har gjort det på altanen!!! Mysigt :-)

    För att få fler bildern i headern får du nog "bygga" ihop fler bilder, det är iaf så jag gör med min header när jag har flera bilder. Jag använder Picasa till min hjälp, eftersom jag har svårt att få det jämt i CS5 ;-) Lycka till! Kram kram

    SvaraRadera