Sidor

onsdag 20 juni 2012

Nya blommor och för långt borta för en kram!

Sommargrönska i rött och vitt! Jag kom på att jag fick ett presentkort till en blomsteraffär när jag fyllde år sist. Eftersom jag ännu inte fyllt framsidans lådor med innehåll så passade ett besök till affären helt ypperligt. Jag bestämde mig för riktigt röda hängpelargoner och vita diamond frost (Snötörtel). I år blir det mycket rött och vitt i planteringarna.






Tja, det blir nog bra när det har fått växa till sig lite mer.
Det ska bli roligt att se hur stor den vita blomman blir för den är en nyhet för mig.

Jag har förstått att flera som varit inne på min sida haft svårt att se vad det står. Jag förstår inte varför det är så för jag har verkligen inte gjort någon ändring. När jag är inne och kollar typsnitt och storlek så är det som vanligt. När jag sedan går tillbaka till bloggens startsida så ser jag ser att typsnittet är ett annat hos mig oxå, dock inte som vissa beskrivit. Hoppas att det ordnar sig annars vet jag inte vad jag ska göra. Kan det vara så att datorn spelar oss ett spratt? Tacksam för tips om något vet hur man åtgärdar problemet.


En röst i telefon kan väcka känslor.... Min underbara lilla dotter är sedan i måndags på Öland i sommarstugan med farmor och farfar. Hon ska vara där hela veckan. Hon älskar verkligen "sitt öland" som hon och storebror brukar säga. När de var mindre så satt de alltid och frågade i bilen; "När är vi framme på mitt öland?" trots att de för länge sedan åkt över bron. Öland för dem är när man kör upp på tomten...DÅ är man framme!!! Igår kväll ringde så dottern på kvällen och skulle prata lite. När hon hörde min röst så började hon gråta. Åh, mamma vad jag saknar dig! sa hon. Det är inte utan att man blir väldigt rörd vid sådana tillfällen. Jag vet att hon inte går omkring och är ledsen och längtar hem men i telefonen kan röster väcka känslor! Då gäller det att vara väldigt positiv och bara låta henne prata på. När hon berättar att hon badat i poolen och att det varit 28 grader så blir jag allt en aning avis. Nu snackar vi härlig värme.....nästan för varmt..eller inte! Mina känslor för mina barn är mycket stora. Jag saknar dem oerhört mycket när de inte är hemma här hos mig. Det känns alltid lite konstigt att dagar som dessa inte kunna ge en kram innan läggdags. Min kram inför kommande mötet har redan vuxit sig jättestor. Å andra sidan så får storebror ha mamma för sig själv några dagar, vilket för honom kan vara nog så lyxigt....och mysigt för mig med.

Som avslutning skickar jag iväg massor av kärlek till er alla som läser detta inlägg och idag en extra dos till min lilla sötgos.....mamma älskar dig oerhört mycket!





Bästa onsdagen till er!
Kramelikram Veronica






8 kommentarer:

  1. Tycker att det kan vara skönt att vara ifrån varandra emellanåt samtidigt som jag saknar dem. Våra barn brukar åka till farmor och farfars sommarhus några dagar på sommarlovet och först är det skönt med egentid, men sedan börjar man sakna dem och hade velat dela allt roligt de gör med dem.
    Har länge tittat på de där blomsterlådorna du visar, fast jag skulle vilja ha dem i zink. De är ju så snygga!:) Lycka till med blommorna också.
    Njut nu av tiden med bara sonen.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Det är inte fel att vara ifrån varandra lite faktiskt, att få känna lite längtan (det få ju inte bli för mycket förstås men lite lagom). Hoppas att du och storebror får några härliga dagar frö er själva:)

    kram

    SvaraRadera
  3. Nu ser det ut som vanligt igen på din blogg :)
    Vilka fina blomlådor du har. Snötörtel har jag heller aldrig hört talas om men den ser fin ut :)
    Klart att ni saknar varandra och jag kan tänka mig att du är avis på den värmen :)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Rött och vitt i blomlådorna , såklart FFfärger !!!! Eller ??? Ingen fara med texten idag. Simsalabim var allt som vanligt igen !!! Märkligt !!! Så mysigt för farmor och farfar att rå om sitt barnbarn en vecka. Och Öland förstår jag att hon älskar. Det är speciellt.
    Ha det gott min vän och hoppas du får en underbar midsommar.
    Kram Eva

    SvaraRadera
  5. dina blomlådor är sååå fina! härligt med nya blommor! kram från oss

    SvaraRadera
  6. Vill bara önska dig en skön, kul och glad Midsommar ........

    Kramar i massor

    //anneli

    SvaraRadera
  7. Hej Vännen
    Kikar förbi för att önska dig och familjen en riktigt underbar midsommar :) Kramizar Susanne

    SvaraRadera
  8. Mm, förstår precis... saknad är jobbig men det kan vara bra att vara ifrån varandra lite också... Kram

    SvaraRadera