Sidor

söndag 22 april 2012

Mys med familjen och underbara ni!

Nu är de här igen! Ni behöver nog inte gissa 2 ggr vem som var gladast i går. Jo, de kom faktiskt hem igår eftermiddag/kväll!! Vädret var så där dassigt att  de bestämde sig för att åka hem till lilla mig en dag tidigare. Jag ville överraska dem med lite god mat. Ni som läst min blogg innan vet att nu är ju inte jag precis världsbäst på just matlagning.....men skam den som ger sig! Sagt och gjort. Efter en del fundering så fixade jag ihop detta......


Kycklingfilé, potatisgratäng, sallad och min lilla filijox utav soltorkade tomater, fetaost och basilika.
Det hela avnjöts med ett gott rött vin.

Till efterrätt blev det hallonsorbet med en näve utsökta hallon över. Mums!!!!

Barnen pratade nästan i munnen på varandra och ville tala om vilka backar de åkt i, hur mycket snö de varit, hur snabba de var, hur de jibbade i superpark och hur roligt de hade haft det. Det var så kul att lyssna på dem och när de ville ge mig "stora kramen" och berätta hur mycket de hade saknat mig trots all härlig skidåkning så var det nästan att det föll en tår.....åh!

I dag fick han...sonen, välja sin present av mig. I en av sina favvoaffärer bestämde han vilken det skulle bli. Detta har varit en önskemål sedan länge länge tillbaka.  Så här har det väl sett ut nästan hela dagen.....Vet inte om han eller jag har haft mest leende på läpparna....förmodligen båda!! 




Suddig bild, tyvärr men inte alldeles lätt att fånga en herre med superfart!!

När andra leker med sina presenter så har jag jobbat med lite annat. Själv har jag haft min påtvingade relation med tvättmaskinen. Jösses vad kläder som hamnar i tvättkorgen!! Att tvätta går väl an men hur kul är det egentligen att ta hand om alltihopa sedan...? Vet inte hur det är med er men inte står det överst på min drömönskelista iallafall.
Idag har jag även varit ute på tomten och spanat på nya vårtecken. Som vanligt så hamnar man stundtals nästan liggandes i rabatten när man ska föreviga nåt som tilltalar en. Kan väl säga att det var en himla tur att jag inte valde att göra det igår..grannarna hade nämligen drösvis med gäster och de gick omkring i trädgården och hade tipsfrågor. Annars hade sista frågan på lappen lätt kunnat vara: VAD GÖR GRANNEN? 1) Letar daggmask, 2) Har tappat sina glasögon 3) Har fått en obotlig sjukdom som gör att hon måste "ligga lågt".  Nåväl, om det hinns med så kommer bilderna i morgonkväll. Personalkonferens står nämligen på morgondagens kvällsmeny.

Avslutningsvis så vill jag bara skicka en bamsekram till er alla i cyberrymden för era underbart gulliga kommentarer i mitt förra inlägg. Jag kan säga att det var inte långt till tårar (även då) . Jag är så oerhört glad att det finns så fina människor som uppskattar det jag skriver om här......TACK....PUSS.....KRAAAAAM.....LOVE YOU ALL!!!!
 I morgon väntar nya utmaningar...
Ha det bäst!
 Kramelikram Veronica

4 kommentarer:

  1. Den maten med ditt filijox till ser supergott ut! Så härigt att familjen är hemma hos dig igen och att de haft det bra! Visst är det härligt när de ska berätta hur kul de haft!! :-) Fick lite gamla minnen från när min son började åka skatebord... de är så lyckliga över varje litet framsteg de gör!! Ikväll har vi kommit hem från vår lilla Skåneresa... har varit kanon!!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Härligt när "flocken" är samlad igen.
    Ditt filijox såg ju jättegott ut. Det måste jag testa. Du verkar ju vara värsta bästa kocken juh!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Haha...blir lite full i skratt när jag läser dina rader...
    Matlagning är inte min grej heller...men igår samlade jag min flock, barn, barnbarn, min mamma och tom exet för att bjuda dem på kycklingrätt. Jag älskar ju att baka men jag vet att marängswiss är ett säkert kort efter maten i mitt gäng, så jag la ingen energi på tårta den här gången. Trevligt hade vi och jag tror alla var nöjda.
    På fm brottades jag med tvätten och önskar precis som du "en liten upphängare"
    Önskar dig en fin vecka och vi kan ju hoppas på lite värme så dina vårtecken växer till sig.
    kram Eva

    SvaraRadera
  4. Härligt när alla är samlade igen! Här är det förnärvarande väldigt svårt att få ihop hela familjen och många veckor är fredagskvällarna heliga här. Träningar, möten och skiftjobb gör ibland att vi knappt ses. Lappar är vår enda kommunikation eller telefon.
    Kommer ihåg hur lycklig vår son var när han köpt sin longboard!:)
    Den där tvätten är bara så tråkig! Går väl an att tvätta och hänga upp, men sedan...
    Hoppas att du har en bra vecka!
    Kram

    SvaraRadera