Sidor

onsdag 14 mars 2012

Många prickar blir det!!!!

Den dagliga dosen av luft har varit mycket god denna onsdag. Ännu en solig vårdag att lägga till på listan över "fina" dagar. Idag har det inte varit lika varmt som igår......men man får ju inte bli bortskämd.

Och så var det det där med att behålla kläderna på eller ej.......min mamma sa alltid när jag var mindre och bodde hemma: "Ta inte av dig kläderna Veronica, man ska svettas in våren! Lilla mamma, du kan vara lugn...din dotter svettas!!! Som läget nu är med förkylning och hosta, så vågar man heller inget annat! Kan erkänna att jag säger likadant till mina barn. Vågar inte säga nåt för då är man väl sämre i morgon igen......men idag har jag inte tagit en enda piller, attan så skönt!!

Nu blir det som alltid i min blogg tvära kast över till något HELT annat!!
Hur har ni det med RUTIGT, RANDIGT och PRICKIGT? Är det något som faller er på läppen? Själv är jag lite smått helt besatt i detta. Jag har ofta randiga tröjor, minns även med en viss fasa att när barnen var mindre så var nästan samtliga av deras tröjor randiga. Ja, vad kunde folk tro...lite variation skadar väl ändå inte? Näe, nu tänkte nog ingen så förhoppningsvis men man vet ju aldrig.

Nu blir det prickigt för hela slanten. .......om jag gillar RÖTTSVART och VITT?.......ja, kanske det......hahaha

Först ut är min trädgårdsmagväska (ja, jag valde att kalla den så) som jag kommer att ha stor nytta av framöver. En av mina sekatörer har valt första plats. Snart kommer den att få sällskap av andra användbara verktyg och andra praktiska pryttlar. Märk väl så ren den är just nu. Vi får väl se hur den ser ut i augusti.


Här är en bild på min lilla extraplånbok. Har en annan som är hur fin som helst...men den tar en sån himla plats. Går ju inte ens ner i jackfickan, måste bära den i handen om man inte har väskan med sig. Frågar mig igen, hur tänkte jag där? Praktiskt...både JA och NEJ. Praktisk med tanke på att alla korten får rum....smidig? NEJ. Därför har jag sedan en tid tillbaka även denna. Ett kort, körkort och ev sedlar och mynt...klart!! Smidigt? JAAAA. Praktiskt? JAAAAA, den går ner i alla fickor (försvinner nästan)
Givetvis har jag inte båda plånböckerna samtidigt...men det fattade ni väl!



Sist ut blir den här utflyktsväskan. Känner på mig att den kommer att få hänga med till alla möjliga varierande resmål och med varierat innehåll av godsaker. Åh, nu blev jag sugen att sticka iväg på direkten men det blir nog rätt så ensamt...lika bra att vänta. Känner på mig att jag snart hittar nåt mer i detta mönster. Ni får väl hålla utskik här på min sida.


Det blir mer inlägg om dessa olika mönster, för tillfället var det "de hele".  I morgon är det torsdag, min älskade handbollsdag i veckan. Det blir några nya övningar för småtjejerna som de förhoppningsvis kommer att gilla. Ah, de har ju inget val...skojar bara....


Som sista inlägg i kväll vill jag tacka alla underbara bloggvänner för alla värmande tankar och kloka ord i dessa snoriga och hostiga tider. De senaste dagarna har jag även fått kommentarer från nykomlingar på min sida. Jättekul att ni gillar det ni läser och bilder ni ser. Som för så många andra blir det mycket personligt och jag skriver om sånt som faller just mig på läppen. Det blir oxå en salig blandning som ni ser.

Till er som valt att lägga in er bild överst på min sida för att ni vill vara följare; jag blir så otroligt glad när jag ser hur många som lägger sin tid på att faktiskt läsa här, att jag ibland blir lite rörd...Ni är såååå himla gulliga! Tack så mycket alla ni andra oxå.......love you all....

Bästa torsdagen till er!
Kramelikram Veronica

6 kommentarer:

  1. hejsan vännen!
    ja nog verkar det som du gillar prickigt, men snyggt är det ju! Härliga färger till ett kort, den blå tröjan och de röd/vita prickar!
    Kram lene

    SvaraRadera
  2. Härligt prickiga ting du fått tag på... tror man blir extra glad av prickar!! :-)
    Gör ett prickigt kort oxå vet ja!! :-)))
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hallojsan!
    Randigt är min grej. Gärna tajta toppar till jeans. Jag har haft en prickig bikini en gång men rutigt har jag inte testat. Jag håller med om att det gör så mycket med lite bättre väder. Även om det var härligare i går så känns det att våren är här. I helgen kommer det planteras fler blommor i ute krukorna.
    Ha det gott!
    Krameli kram :)

    SvaraRadera
  4. Blev lite full i skratt när jag läste om detta med randigt, rutigt och prickigt! När vår son var liten köpte jag nästan alltid randiga tröjor till honom. När han sedan blev lite äldre och ville vara med och bestämma över klädinköpen, så fick jag höra "snälla mamma, inte fler randiga tröjor!" Det dröjde sedan flera år innan han självmant valde en randig tröja igen!:) Själv älskar jag randiga kläder, framför allt i vitt och marinblått.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Att ha den bloggen med den rubriken "Galenskap och lite allvar" det förpliktigar! (ler)
    Graden av "galenhet" ser man ju här i bloggvärlden att den kan vara ytterst olik, vet inte själv om jag eller min blogg är galen, men om någon sa det så skulle jag kalla det för en komplimang!
    Fin och välskriven och livsbejakande blogg du har vill jag bara säga!
    Kram ifrån Oumberlige Peter!

    SvaraRadera
  6. Vad vårigt fint du fått här på bloggen. Snygg header!

    Har du sytt den där trädgårdsmagväskan? Wow!! Jag blir impad! Så duktig du är :)

    Nu finns min nuna där också för jag följer ju gärna dig :)
    Kram vännen

    Sv: Ja vad ska vi hitta på när hockeysäsongen är över. Knyppla kanske, haha

    SvaraRadera