Sidor

fredag 23 mars 2012

Härliga paket !!!!

(Läs i går torsdag) Tillbaka på jobbet igen...första arbetsdagen den här veckan och det har gått så bra! Jag lovade ju att inte prata för mycket och det höll jag...hmm ett tag iallafall. Jag tycker inte att jag pratade lika mycket som jag brukar men det är ju i och för sig bara min åsikt. Halsen har fungerat kanon förutom att jag höll på att sätta en paprikabit, en ananasbit och en kakbit i halsen. Tycker väl ändå att det är helt ok med tanke på att jag inte kunde svälja alls igår. Men ni kan vara lugna, jag lovar att ta det med ro. Idag har vi alltså haft stängningsdag......herregud vad man äter då!! Det ena fikat har avlöst det andra och man sitter ner väääääldigt mycket! Men varför klaga, på en vanlig dag hinner man knappt gå på toaletten och sitta ner...ja, det är ju inte mycket! Vi har i varje fall haft många givande diskussioner under dagens lopp. Sedan bar det iväg till handbollstränigen där jag var tvungen att prata lite till för vi hade föräldramöte samtidigt som mina kollegor höll i träningen. Alla föräldrar är väldigt nöjda med verksamheten och det gör en så enormt glad. Kvällen ledde sedan vidare till kulturskolan där dottern skulle prova på olika instrument. Just nu spelar hon blockflöjt men vill börja spela annat till hösten. Redan innan vi kom dit så hade hon bestämt sig och när vi gick därifrån så var det oxå mycket riktigt det som hon sa igen....hon vill spela FIOL! Tja, varför inte, själv kan jag inte hjälpa henne för där är mina kunskaper 0! Hade hon valt gitarr som storebror så hade jag kunnat bidra med råd, för det kan jag spela. Men va fasen....hon kan ju lära MIG!! Har ni några dolda talanger vad gäller instrument?Vet inte hur det är med er.......... men jag
ÄLSKAR ATT SLÅ IN PAKET!!!!
Jag tycker på nåt sätt att innehållet blir vackrare om presenten är inslagen med omsorg. Som jag berättat tidigare så har jag en viss förkärlek till prickigt, randigt och rutigt. Tycker att det är kul om papper och snöre matchar varandra.
När jag gör kort så brukar jag försöka göra den i samma färger som paketet eller tvärtom. Det är en utmaning som jag gillar. Till dessa paket är korten inte gjorda ännu men jag återkommer med resultatet.Ibland kan en liten detalj som ett hjärta göra väldigt stor skillnad.


En pryl som jag verkligen gillar att använda till snörena. Den skär snöret i mindre remsor. Tyvärr så fungerar den inte på alla sorters snöre ( får inte vara för tunna) men den är en rolig liten manick. Jag köpte den här i en bokhandel i stan och använder den ofta.


Härliga presentpapper kan man inte få för många av!!!!!!

Nästa helg ska dottern på  två kalas så nya paket ska slås in och nya kort ska göras......
......underbart då blir det en stund i pysselrummet igen!!

Nu väntar snart nåt annat underbart
......nämligen FREDAGSMYS!!!

Kramelikram Veronica

5 kommentarer:

 1. Så skönt att du mår bättre nu!! Hoppas du får härligt fredagsmys och en underbar helg!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Skönt att må bättre va ?????
  Vilken härlig knippe papper ..........

  Trevlig helg på dig

  Kram
  //anneli

  SvaraRadera
 3. Hej vännen och tusen tack för grattishälsningen!!
  Visst är det kul att slå in paket..jag håller med dig om att ett dekorativt paket är kul att ge bort..gärna med matchande kort!!

  Önskar dig och familjen en härlig helg!
  Kram Lena

  SvaraRadera
 4. Visst är det roligt att ge bort fint inslagna paket! Och jag måste säga att jag blev lite full i skratt när jag såg alla dina olika presentpapper. Har själv en hel papperskorg full med olika presentpapper och det är något jag ofta köper på mig när jag kommer till t ex Lagerhaus.
  Vi har haft fredagsmys med 3/4-delar av familjen ikväll. Dottern valde att sova hos en kompis.
  Jag slutade kvart över tre idag och hann hem och njuta lite av solen. Nu har man verkligen ett kanonjobb när man får vara ute nästan hela dagarna!:)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Tycker precis som du när det gäller paket...det är roligt...och det ligger extra värme i ett snyggt inslaget paket.
  Blev lite fnissig när jag såg din pappersförvaring....har likadan fast mina rullar står i ett gammalt höganäskrus.
  Ha en fin vecka och var rädd om halsen!
  kram

  SvaraRadera