Sidor

tisdag 3 januari 2012

Vinden viner, fisksoppa och ett scrappat kort.....

Hallå alla bloggvänner!

Hur har ni det, har ni blåst bort? Här har vinden tilltagit kraftigt och värre verkar det bli under natten. I morgon blir det intressant att se om växthuset står kvar......eller förresten vad är det för intressant med det...det är ju fullkomligt katastrof!! Var ska mina kära tomatplantor då växa sig stora och allt det andra som brukar finnas där?

Igår blev det en stund i min hörna och då gjorde jag detta kort till dottern som ska på kalas. Enligt hennes önskemål så blev det denna stämpel från Kenny K collection.


Ser nu att bilden inte blev så klar och tydlig...typiskt.



Det har varit lugnt från hockey och handbollsträningar nu en tid. Det känns en aning konstigt men lite skönt ändå. Sonen har varit sjuk och hemskt förkyld (jag verkligen HATAR förkylningar, tycker att vi har haft det tillräckligt nu!!) Men som tur är så håller han på att piggna till. På söndag väntar hockeymatcher för både son och dotter, en hemmamatch och en borta. Så nu väntar kalla ishallar för mig igen och träning med tjejerna i sporthallen.


Nu tänker jag sluta prata om sport och gå in på en helt annan sak......nämligen halsband! Jag har många passioner i livet och en av dem är just HALSBAND.... och gärna långa. Här är ett som jag gillar mycket. Tydligt budskap har det oxå. Grymt fin, tycker jag.









I kväll har vi inmundigat en himmelsk god fisksoppa som Mr gjort med omsorg. Innehållsdeklaration för de som så önskar: Lax, musslor, fänkål, purjolök, buljong...tror att det var allt. Smaskens var det i varje fall.... Det var en fisk till som jag inte kommer ihåg namnet på, den heter nåt på Pan....




Nu brinner en härlig eld i brasan som inte vinden där ute rår på. Ska nog ta mig en bok och sätta mig ner och bara vara!!

Avslutningsvis vill jag skicka en stor bamsekram till er alla som är inne på min blogg. Det är alltid lika spännande att se när det kommit kommentarer. För att använda mig av liknande ord som från en av mina nya bloggare så kan jag säga att jag ser er redan som mina kära vänner och det är alltid lika roligt när ni tittar in här hos mig!!!

NU funkar det visst att skicka bilderna som jag skulle skickat tidigare.








Den bästa onsdagen till er!
Kramelikram Veronica



Vardagsmys kan vara........ att tända ett ljus
till frukost!!!!!

7 kommentarer:

  1. Alltid lika kul att läsa vad du skriver... Jag blir så glad av det!! :-)
    I morgon bär det av mot Göteborg och Gothia cup i innebandy. Ska bli så kul!! Detta är något man ser fram emot varje år!
    Kram kram

    SvaraRadera
  2. Funderar faktiskt på soppa till imorgon, men här blir det inte lax utan köttfärssoppa. Ja.. färsen är redan uttagen ur frysen. Man behöver verkligen något varmt i dessa stormiga tider. Jädrans vad det ven om öronen när vi nyss var ute, Ajax och jag, på världens snabbaste kiss.Fräcka halsband. Har du stämplat dem själv ? Lena fick sådana stämplar i julklapp. Tänk vad mycket man kan göra !! Kram till dig från Eva

    SvaraRadera
  3. Fisksoppan ser underbar och jag gissar att det är pangasius du syftar på, har nyligen upptäckt denna mycket goda fiskfilé.

    SvaraRadera
  4. Snyggt kort,
    gillar ditt halsband, så snyggt.
    Min hjärt bord har hag köpt hos magnolia i borås.
    går säkert att få tag på nån annans stans.
    God fortsättning
    Kram Elin

    SvaraRadera
  5. Så många fina foton! Nyårsfotona är det klar scrapvarning på. Hoppas att växthuset stod kvar efter blåsandet. Önskar att jag också hade ett. Idag är jag ledig så här ska pysslas. Ha en fin dag.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Hej vännen. Kan du maila mig på adressen louise.uddenbjork@hs.lrf.se
    Fundera på att ordan ett större scraplokal i Kalmar att träffas och scrappa i. Men vill veta hur många som är intresserad av detta.
    Så maila mig så fort du kan så får du veta mer.

    Kram Louise

    SvaraRadera
  7. Jag hoppas att växthuset stod kvar...?!

    Sött kort du har gjort också :)

    Kram

    SvaraRadera