Sidor

onsdag 11 januari 2012

Pyssel i hörnan, award och jösses vad mycket skridskor!!!



Hej på er........

Nu är jag tillbaks på bloggen igen. Har tagit det lugnt med inlägg i några dagar men nu är jag på g igen. I pysselhörnan har det jobbats lite. I går blev jag färdig med DOTTERNS BREVLÅDA som hon hade önskat sig. Ställde den på hennes skrivbord så att hon skulle se den när hon vaknade. Hon blev jätteglad. Jag hade verkligen tajmat det bra för på eftermiddagen när vi kom hem så hade hennes Bamsetidning kommit och den smugglade jag givetvis ner i hennes låda........hur perfekt kan det bli???Hon hade ju önskat att lådan skulle vara turkos.........och det blev den........ till viss del. Stämpeln tyckte jag passade henne kanon. Så ser hon ut ibland. Ja, här är nu resultatet.






Det blev oxå ett Grattis kort till någon.
Har inte gjort det till någon speciell men födelsedagskort är det alltid bra att ha i beredskap hemma.


Jullovet för barnen är över och nu har skolan börjat väntar igen. Tyvärr blev det ett väldigt snöfattigt lov......ja ingen snö över huvudtaget! Näe, nu ljuger jag "lite". I går när vi vaknade så hade Kung Bore skakat av sig täcket över Kalmar. Nu ska jag väl tillägga att det var ett väldigt litet täcke för det vita gömde knappt gräsmattan. Men det var i alla fall så pass mycket att sonen noterade att rådjuren varit besök.






Idag är det som vanligt igen......GRÖNT så långt ögat kan nå!!!




Nu ska jag berätta lite om vad vi har gjort på lovet. Som vanligt har vi tillbringat mycket tid i ishallen och i helgen blev det extra mycket. Två dagar knep jag mina tummar hårt och hejade på sonen när det spelades matcher. Det blev en vinst och en förlust. Den sistnämnda som var en bortamatch skadade han sig oturligt nog. Då armbågen hastigt och lustigt slog i isen med hög hastighet så förstod jag att det inte skulle bli mer istid den dagen. Nu mår han som tur är bättre men armbågen har fått en dramatisk färg. Dottern skulle ju oxå ha spelat i helgen men hade även hon lite otur. En natt sprang hon rakt in i en tvättkorg och slog i tån i stålkanten.  Hon är "lite" på bättringsvägen, som hon säger. Sedan har ju barn en förmåga av att halta lite extra om man frågar hur det känns. Därför har jag bestämt mig för att inte fråga mer på ett tag....då brukar det onda gå över snabbare. Goa och glada har båda varit på isen ikväll och mamman kan pusta ut.

I vår familj har vi alltid ordnat lite annorlunda och "udda" kalas när barnen har fyllt år. I lördags hade vi ISKALAS. Barnen har av många olika anledningar inte kunnat haft sina födelsedagskalas för sina kompisar tidigare men nu var det äntligen dax. Bättre sent än aldrig!! De bjöd gemensamt och vi lånade ishallen för några timmar. Det var jättekul att se alla ungarna på isen. En del föräldrar var oxå med och åkte. Speciellt kul var det att se en flicka som inte åkt innan och som hade lärt sig åka riktigt bra när kalaset var slut. Det är sällan man ser så glada miner som hon visade när hon åkte.
Idag när jag hämtade på fritids så mötte jag pappan till flickan som sa: "Det är ditt fel.....nu ska vi åka till ishallen!!" Sedan skrattade han, log och sa Tack!!! Jag blev så klart glad och faktiskt lite behörd.


På tal om glad så blev jag otroligt happy när jag fick den här AWARDEN av min vän Eva 


Tack, snälla du!


När man får utmärkelsen så ska man tacka den man fick den av och länka till den bloggen. Till awarden hör oxå en liten uppgift. Att skicka den vidare till fem bloggar som har mindre än 200 följare och låta dem veta det genom att lämna en kommentar hos dem. Ingen svår uppgift va? Vill bara tillägga att det är inget tvång!!!!

Jag sänder awarden vidare till:








Det var svårt att välja ut bara fem stycken för jag har flera favoritbloggar.
Gå gärna in och besök dessa sidor för där finns det mycket fint att se och läsa.


Nu väntar sängen för mig....god natt kära bloggisar!!

Och.......ja just det........den bästa torsdagen till er!

Kramelikram Veronica

8 kommentarer:

  1. En helt underbar brevlåda du har gjort.
    Dottern måste var hur stolt som helst.
    Du har blivit så duktigt.
    Gratis till awarden vännen du är väl värd den.
    Många Kramar Louise

    SvaraRadera
  2. Du har något att hämta inne hos mig.
    Många Kramar Louise

    SvaraRadera
  3. Superfin brevlåda till dottern!! Förstår att hon blev överlycklig :-) Kortet var oxå kanon... bra att ha lite klart när det behövs! Gillade dina kuvert du har gjort... tror jag stjäler den idén!!
    Tack så jättemycket för awarden! Gulledej :-) Ska försöka leta fram vilka jag ska skicka vidare till så snart jag bara får lite tid över...
    Kram kram

    SvaraRadera
  4. Men åh vad fin brevlåda! Tro jag det att hon blev nöjd :) Vad duktig du är!

    Grattis till awarden, den är du värd. Du har en fin blogg!

    Jaha, har du också ishallen som ditt andra hem? Men visst är det kul? Jag älskar hockey! Jag hejar på sonen och i Elitserien är det Modo som gäller. Jag bor ju i Foppaland, haha.
    Just nu är tyvärr sonen skadad. Bröt sitt nyckelben i måndags...
    Kram kram

    Sv: Gulle dig! Tack för din rara kommentar, blev glad i hjärtat :)

    SvaraRadera
  5. hej min vän!
    Så snygg brevlåda till dottern. Ska kanske göra en till barnbarnen! Härligt kort också!
    Jo jag måste handla, vissa grejer är slut och andra börjar ta slut. Men jag vill gärna vänta lite, det brukar ju komma nytt så här på våren!
    Ha en trevlig helg!
    Kram lene

    SvaraRadera
  6. Stort tack för awarden!:)
    Duktig du är på att pyssla med papper! Både brevlådan och kortet var ju jätte fina!:)
    Här försvann snön lika fort som den kom i stort sett. En dag fick vi njuta av den, men redan på kvällen började det töa. På onsdagen fanns inte en flinga kvar. "Tur att vi har en vecka i Idre att se fram emot", som dottern sa.
    Här är det mycket bandy för närvarande. Idag har sonen spelat utomhus i blåsten, imorgon ska vi se på bandy och maken ska vara lagledare och på söndag ska sonen spela igen. Nästa helg är det bandycup i Åtvidaberg för sonen.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Tittar in och önskar dig en trevlig helg!
    Kram

    SvaraRadera