Sidor

torsdag 5 januari 2012

Njut varje minut......eller?

Nu är jag ledig till måndag och det ska bli riktigt skönt. Idag har jag plockat bort julen. Ja, jag vet att julen varar ändå till påska eller åtminstone till 20:e Knut. Hos mig får det vara Knut idag (vi snackade väl om nytänkande 2012?) för jag är trött på tomtar, glitter, röda saker och det andra.


Här är en tomte som tydligen vill stanna men jag har fått god hjälp av en kär vän.......fniss




Det enda jag längtar efter nu är SNÖÖÖÖÖ!!! Nu ser jag fram emot vita saker (igen)

Barnen har frågat och frågat om inte pepparkakshuset ska ätas upp snart, så..........inside information lilla bruna huset........du ligger ganska risigt till!!!! Det är ju inte utan att det skulle behövas, för det börjar bli dammigt där det står.

Igår visade jag troligen upp årets dos av aggressivitet på en och samma gång. Häxan Surtant fick verkligen konkurrens. Var och handlade i ett av våra köpcentrum där jag bor. Väl färdig så traskade jag glatt iväg mot bilen. Det var då jag upptäckte det.......!!! Bilen bredvid min stod parkerad VÄLDIGT nära min, ja, eller man skulle väl säga i stort sett fastklistrad vid min!!! Ja, det var inte många hockeypuckar som fick plats där emellan!! Som ni förstår så funderade jag inte över om detta var min lyckodag. Visade min totala besvikelse genom att det bara så där kom ut ord ur min mun....ord som jag inte ens visste fanns. Visst är det märkligt att man blir så verbal i sådana situationer!! Läget var nu sålunda att bilen på den andra sidan inte HELLER hade parkerat särskilt bra. För att över huvudtaget komma in i min bil så var jag i alla fall tvungen att krångla mig in på passargerarsidan med alla kassarna. "Tur att man är liten", tänkte jag. Ja, in kom jag men......fastnade med kjolen i växelspaken så att det sa knak (i kjolen alltså). Kan säga att min lilla gnutta positiva sida var som bortblåst och nu kom ännu mer nya ord ut ur min mun!!! Någon har sagt att när man är arg så kan man räkna sakta till 10 så blir man lugn igen. Jag kan kommentera detta med att det talet som jag skulle räkna till är så stort att det inte ens finns i universum......
Hade jag vetat att så många fått körkort i dagens mjölkpaket så vete gudarna om jag inte hade struntat i att handla. Om de som äger bilarna råkar läsa detta inlägg så får ni här ett råd.......TA CYKELN NÄSTA GÅNG!!!!

Tur är väl ändå att det finns annat som piggar upp. I går var det hockeyträning för kidsen igen. Jag är mycket stolt över mina barn som hanterar skridskor och klubba så bra. Den genen har de inte ärvt av mig. Många sporter har jag sysslat med....men där ligger jag verkligen i lä. För er som sett Bambi på hal is, så är det inte jag (men vi har ganska lik åkstil ).


Här är mina älskade sötgosar....!!!!!





Idag umgås jag med tvättmaskinen igen och dammsugaren ska snart få sig en svängom. Inget jag  egentligen ser framemot........hjälp!!!!!



Men, va fasen....... hur var det med nytänkandet nu igen?





Hmmmmm........eller???


Nu ska jag strax åka och hämta ett barn i ishal.......ja, var annars. När sedan de övriga två familjemedlemmarna dragit av sig sina skridskor och anlänt, så väntar en förhoppningsvis skön och avkopplande kväll här hemma. Med lite god mat och kanske en glutt på tv:n.



Önskar er nu en riktigt härlig Trettondagshelg!

Kramelikram Veronica 

9 kommentarer:

  1. Gardinerna är faktiskt mörkblå!;)
    Jag har tillbringat ganska mycket tid i vår tvättstuga jag också de senaste dagarna. Dammsugit har jag också gjort. Är ju inte alltid kul med de där sysslorna, men tyvärr måste de ju göras emellanåt!
    Nu ska jag bara ta det lugnt i helgen och förhoppningsvis kunna ta en joggingrunda. Har nämligen bestämt att min efterhängsna förkylning är borta imorgon!!;)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag skrattade gott åt ditt inlägg. Det där med parkering känner man ju igen. Du är för rolig när du skriver om det. Hi hi !!!!!
    Vilka söta barn du har ,jättefina. Måste fråga hur du får en så bred fin ram runt dina foton ? Det har jag inte lyckats med.
    Nu är det scrapträffsplanering på g. Har lovat hänga med Och prata om lokal. Hoppas det går vägen. Kram Eva

    SvaraRadera
  3. Det var riktigt kul att läsa detta, man känner ju så väl igen sig med bilen.
    Så underbara bilder du visar på barnen... tvätten, ja den kommer ju inte att försvinna inte!
    ha en underbar helg min vän!
    kram lene

    SvaraRadera
  4. Hallå igen. Jag hittar inte BILDER på Avancerat. Har du möjligen det nya snittet på Blogger ?
    Kram Eva

    SvaraRadera
  5. Hej på dig..får börja med att tacka för de fina orden på matbloggen..;-) Jo nog var det en meny alltid..mina föräldrar har alltid tyckt jag ska öpnna restaurang..hmm...

    Parkeringsmomentet du berättar om är för jäkligt...man blir ganska ofta förundrad av hur många stolpskott det finns som kör bil..skrämmande! Synd på din kjol..

    Snön verkar inte komma, ikväll är det iaf en aning kyligt..våra barn undrar också och kollar pulkor och snowracers i affären..synd om dem om det inte kommer ngt..jag längtar nog inte så mycket som du men den riktiga vinterkänslan kräver ju snö..

    nu får jag önska dig och familjen en fortsatt trevlig kväll..här blir det god mat och mys..
    Kvällens meny blir torskpaket..du får kolla sen vad det blev av det..

    KRAM Lena

    SvaraRadera
  6. Hallå!
    Här har också julen åkt ut idag. Det är lika skönt att få ta bort den som att ta fram den. Påsen som jag hade altrat är färdigköpt från Ljuva änglar. Kika i deras webshop så hittar du den nog. Jag har för mig att det finns två olika.
    Trevlig helg!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Tack för all omtanke i sorgens stund.
    Förstår att ni också saknar er söta lilla Hoppe. Det är så tungt när man mister sina kära husdjur

    Kram Anneli

    SvaraRadera
  8. Hej svejs

    Stämpeln du undrade över är köpt hos Skogstokiga ....

    Trevlig helg på dig
    Kram

    //anneli

    SvaraRadera
  9. Hej igen Veronica !!
    Jag vill gärna bjuda dig på en belöning. Titta in hos mig. Ha en bra dag !
    Kram Eva

    SvaraRadera