Sidor

tisdag 6 december 2011

Bamsekram från en kraxande kråka!!

Ett gäng C-vitaminer och en kopp te med honung!!

Ja, så blev fikat nu i kväll.....




Jag känner mig mycket bättre nu men i morse funderade jag ett tag på hur jag var funtad som stack i väg till jobbet kraxande som en kråka och ett konstant snurvlande!! Under dagen så har det vänt till det bättre och nu börjar man leva igen.....


Ikväll blev min nya framsida på bloggen färdig......tror jag? hahaha...Just nu är jag nöjd men man vet aldrig om jag får ett infall. Det är vansinnigt skoj att sitta och pula med färger och teckensnitt. Slutresultatet kändes i alla fall som jag.

På tal om min blogg så vill jag skicka en BAMSEKRAM till er alla som läser den och som skickar så himla gulliga kommentarer. Ni ska veta att jag blir sååååå väldigt glad...!!!!!.(ler)


Julstjärnor i all ära.....visst är de fina men ack såååå giftiga!!! De innehåller en mycket farlig mjölksaft som är allergiframkallande, hud- och slemhinneirriterande. En liten uppmaning till er som har köpt dessa blomster nu inför juletider.....passa de små kidsen som kanske redan finns i hushållet eller kommer på besök!! En del tål inte ens att ha blommorna i samma rum de de själva vistas i. Nåja, jag har två plantor i mitt kök och än så länge är det lugnt här hemma men mina ungar är "stora" nu. Här ser ni en sort som är ny för i år. En trevlig variant som är dubbel och går under det söta namnet Signe.







Nu kan jag berätta att jag har sett årets julkalender och....ja, den verkar helt okej så den ska jag fortsätta att följa tillsammans med mina barn som naturligtvis sitter bänkande framför tv:n. Fortfarande så finns det inget som slår Trolltider.....vilken julkalender!!! I kväll blev det ännu ett avsnitt.

Näe mina vänner, nu ska jag skänka er lite värme i form av min kamin
och alldeles strax så är det dags för mig att krypa till sängs.

Helt otroligt, nu hann det bli ny dag igen!!!







.Som vanligt.......den bästa tisdagen till er!

Kramelikram Veronica



6 kommentarer:

  1. vad vacker din blogg blev! Gillar nallen i slutet...pyssla en stund var ett bra tips...hoppas du är frisk helt idag...kramis semlan

    SvaraRadera
  2. Du får till bloggen kanonfint!! Nu får du nog lära mig hur man gör... :-)
    Kram kram

    SvaraRadera
  3. Visst är dom fina julblommorna men att dom ska vara så giftiga!!!Skönt att du skänker oss lite värma det behöver vi nu!!!
    Kramar Lotta

    SvaraRadera
  4. Hejsan!
    Jätte fin header denna oxå, ja är jätte tråkig och har inte ändrat på jätte länge, vill ha det väldigt ljust, så korten skall synas hmmm...men samtidigt blir jag himmla glad av starka färger hmmm.... :-) du förstår varför jag inte ändrar så ofta ;-)
    Tack för dina gulliga ord, jag suger i mig som en svamp, så det gör inget alls att du upprepar dig ;-))
    Ta hand om dig och försök att bli av med det där illtyget som kallas förkylning, ja ser ju att du kan knepen...
    Kraaaaam Ann-Charlotte

    SvaraRadera
  5. Mycket snyggt !!!! Håller med...det är roligt att pula med layouten.
    Häromdagen bjöd Rödakors-gruppen som jag är med i pensionärerna i Rockneby på fika. Samtidigt delade ordf. ut ALLERGIFRIA julstjärnor att ha på borden.Jag kollade inte hur allergifria de var , men jag vet att hon köpt dem i handelsträdgården i Rockneby. Bra !!!!
    Hoppas ni förkylning avtar nu när du varit så duktig med c-vitaminer . Drar mig nu mot brasan och julgransmattan. Den tar tid !!!!!!!! Kram Eva

    SvaraRadera
  6. Gillar din Lucia med stjärngosse jättemycket!!
    Du undrade igår om jag är hemma idag:) nja...både och, men jag bor på Gripg6 på Ängö och du kan bara vid något tillfälle putta ner saxen i brevlådan. En sax är ju inte hela världen men eftersom det är en liten Fiskars är den en favorit.
    Ha det gott
    kram

    SvaraRadera