Sidor

måndag 21 november 2011

Ängelmåndag......eller nåt!

Tjingeling, så var det måndag igen och en ny vecka. Min helg har verkligen gått i sportens tecken.  I lördags spelade dottern några matcher i hockey och jag var givetvis i ishallen och tittade och hejade. Det tog mig lite emot att åka iväg utan sonen (som oxå spelar hockey) och fullkomligt älskar den sporten. Men som ni vet så har han ju varit sjuk i veckan med feber och ont i halsen så ishallen kändes inte lämpligt just då. I det läget fanns inget annat än en muta som gällde. (samt för att stilla mitt något dåliga samvete). En DVD-film och att få spela på syrrans wii-spel (som hon inte visste om) visade sig vara okej...suck. Nåja, laget kämpade tappert, tyvärr utan seger. Som den pedagogiska mamma man är så vet jag inte hur många gånger i ordningen jag har försökt att se det som......"huvudsaken är att du hade roligt och att du kämpade vännen!" Inte sjutton har man roligt om man förlorar!!!!!! Men...............efter lite snack med kompisarna i omklädningsrummet, en påse godis och vetskapen om att man faktiskt skulle på kalas i simhallen på kvällen så var förlusten ett minne blott........Detta tackar mamman för!!

En dag kvar av helgen.....söndag.....ja, hur gick det nu då? Jag skulle ju iväg till Karlshamn och heja på tjejerna när de spelade 6 matcher. Jo, som mycket stolt mamma och tränare så kan jag meddela att 13 otroligt GLADA,taggade, fokuserade och sammansvetsade ungar vann 3, spelade oavgjort 1 och förlorade 2 matcher. Jag kan inte i ord beskriva den glädjen som lyste upp hela Mc Donald´s i Karlskrona när vi på hemvägen stannade där för en matbit. Härligt......(ler)


Att vi sedan tillbaka i Kalmar stannande i sporthallen för att se en handbollsmatch och sedan gick vidare in till ishallen för att se sista perioden av hockeymatchen är ju en helt annan historia, eller visar väl bara på att vi  är lite sportnördar i vår familj!!


Tur är ju att det slinker in lite PYSSEL med jämna mellanrum........
här kommer lite annat som jag oxå (hur det nu är möjligt ) har hunnit med.


Jag kunde inte låta bli, så jag har faktiskt gjort.......
 en ask till!!!!!!!
Den här gången blev det en sån här......



En liten söt liten ängel som hänger och dinglar.
Tyvärr råka ett ben gå av så jag fick bryta av det andra oxå....
........(förlåt mig ängeln)...och fila till lite under klänningen.



På locket fick det bli en sån här blomma med ett stort guldhjärta.
Jag har klippt lite runt kanterna på blomman för att göra den en aning mindre.



Nu till nåt annat!


Ett födelsedagskort som min mamma har beställt.


På kortet ser ni den där blomman igen som jag visade i mitt förra inlägg. Jag vet att flera har undrat om den. Ja, det är en dies. Jag har köpt den hos Sandra på Pysselgalen. Jag använder mig av cuttlebagen för att få ut mallen. I morgon ska jag visa bilder på hur man gör.



Nu ska jag kolla in alla era bloggar för ni verkar ju haft en "osportslig" helg och suttit vid datorn hela bunten. (skojar bara) Men Herre gud, supermånga av er uppdaterade nya inlägg i går. Nice, nu är det bara att låta sig inspireras av era härliga sidor!!


Den bästa tisdagen till er, kära vänner!

Kramelikram Veronica


8 kommentarer:

  1. Hej pysselmaja , nu döpte jag om dig , där ser man vad man hinner bara man vill ...........

    Dina askar är superfina skall bli roligt och se hur du gör blomman har tittat på denna dies hos Sandra flera gånger..................

    Var rädd om dig och pyssla på
    Kram
    //anneli

    SvaraRadera
  2. Helt underbara askar. Det är perfekt att ha sånna på laget för att sen ge bort när man ska bort eller bara ha hemme som dekoration.
    Å vad gör det om ängel blev utan ben. Lika vacker i alla fall.

    Ha det bäst och var rädd om dig.
    Kram Louise

    SvaraRadera
  3. Åh vad du hinner med mycket... sååå fin ask och så härliga färger!! Kul att allt gick bra på söndagen och att tjejerna var nöjda!! :-)
    Kram kram

    SvaraRadera
  4. ÅH jag förstår att du tycker om att göra dessa små askar de är ju underbara. Jag gillar verkligen dina blommor, så fina!!!
    Ha en bra dag!
    Kram Lene

    SvaraRadera
  5. Vilken ask så fin!!
    och ett mysigt kort.
    Kram Elin

    SvaraRadera
  6. Himmel och plättar vad sportig du är!
    Så söt den här asken också blev...kanon. Jag tycker du var snäll mot ängeln...bättre att låtsas ha dem under kjolen än att vara enbent.
    Ha en fortsatt fin vecka.
    kram Eva

    SvaraRadera
  7. Underbart fina askar du har gjort!

    SvaraRadera
  8. Jisses vilken helg !!! Du är verkligen i farten. Och du hinner med att göra riktiga fingrejer också. För den där asken är en sådan. Väldans tjusig. Visst är det härligt att varva pyssel med sport t.ex.Här varvas pyssel med annat pyssel för det mesta. Ha en fortsatt bra vecka !! Kram Eva

    SvaraRadera